KÉRLEK SEGÍTSETEK! 16 éves fiú vagyok 4 éve dohányzom és egyre többet nem tudom lerakni. Mit ajánlotok?
Mert gagyi fajta piaci ecigi volt gondolom...
Amúgy meg azt ajánlom, hogy szokj le. Nekem nikotinos rágóval sikerült.
Én évtizedekig szívtam, és nagyon sok leszokási módszerrel próbálkoztam, végül az e-cigi jött be. Azzal meg lehet oldani, de nem szabad gagyit venni, csak olyat, ami biztosítja, hogy bármikor kéznél legyen és működjék, könnyű legyen utántölteni, és biztosítsa a megfelelő illúziót. (Gőzt mindenekelőtt.) Nézz körül itt, találsz segítséget:
eigiforum.com
nézd meg ezt
Gondold végig szeretnél e így járni....
Ha igazán leakarod tenni lefogod.
Fejtsd ki bővebben kérlek, hogy mit értesz az alatt, hogy egyre többet.
Én nem akarlak elszomorítani, tök jó, hogy vannak ezek a módszerek, rágók, e-cigik, de ezek mind nem érnek semmit, ha nem akarsz leszokni, az egész az akaraton múlik.
Én nem akarok leszokni, de bármikor le tudom tenni a cigit. Ha a szüleimhez megyek látogatóba, akkor egyszerűen nem gyújtok rá, 1-2, akár 10 napig, és nincsenek elvonási tüneteim. Az egész fejben dől el.
Ennek ellenére amúgy dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!