Dohányzom, de egyre rosszabb, mert napi szinten hányok tőle. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Egy évvel ezelőtt rászoktam a cigire,és elég hamar elment napi 1-2 doboz. Mostanában kb. 1.5 doboz cigit szívok. Már az elején sem bírtam nagyon, mert valamiért nálam a túl sok slájm kerül gyomromba. Ma viszont már rendszeresen ki kell hánynom a slájmot. Reggel és este kijön belőlem. Dokinál voltam, nincs semmi baja a tüdőmnek, annyit mondott a szervezetem védekezik ellene. Nem lehetne valahogy megszüntetni, hogy ennyi slájm termelődjön? Tervezem a leszokást, de a suli alatt még nem szeretném letenni. Szívjak gyengébbet? Rosszindulatú hozzászólásokat nem kérek! Tanácsot kérek, nem hittérítést!2012. ápr. 13. 02:24
1/17 anonim válasza:
Esküszöm nem szemétkedésből, de ha rosszul esik, akkor miért szívod? Nem dohányzom, szóval én mondjuk abból indulok ki, hogy van egy étel, ami nem esik jól. Ha érzem, hogy a szervezetem tiltakozik ellene, akkor egyszerűen gondolni sem akarok arra, hogy megegyem, mert tudom, hogy rosszul fogom érezni magam.
2/17 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló amikor dohányoztam: én egy időben öklendeztem tőle... Ez akkor volt amikor leginkább tudatosodott bennem hogy: "mégis, minek szívom ezt, ami sok pénzbe kerül és végén még beteg is lehetek tőle, nehezen kapok levegőt már most is".
Lehet hogy "tudat alatt" így tiltakoztam ellene.
3/17 anonim válasza:
Hát ez engem anyira elszomorit, hogy azt sem tudom, mit irjak. Az emberek öklendeznek, elvesztik normális hangjukat, szépségüket, erejüket, EGÉSZSÉGÜKET, de cigiznek. Ki azért, mert esetleg nem érez azonnali negativ hatásokat és nem tudja letenni. Ki azért, mert MENŐ ( lófaszt, nem ettől leszel te menő, hidd el: " Tervezem a leszokást, de a suli alatt még nem szeretném letenni" MIÉRT NEM? ) Tedd le most, én azt mondom. Semmit sem rosszból irtam, hidd el. Csak gyűlölöm ezt az egészet. Egyesek sok pénzt keresnek rajta, és nem is érdekli őket, hogy ezreket ől meg, visz nyomorba. Ha rajtam múlna. Egyik napról a másikra betiltanám a gyártását, szivását :)
4/17 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Milyen fajtát szívsz?
Szerintem nagyon sok a másfél doboz, szívj sokkal kevesebbet....
Ne naponta gyújtsál rá....
Jó lenne ha leszoknál, különben így jársz [link]
Nem lenne jó ha beteg lennél.
5/17 anonim válasza:
a szervezeted undorodik tőle már csak a szemed kívánja....
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem "menőzni" akarok a cigivel, 20 évesen szoktam rá, most 21 vagyok, szóval kinőttem a menőzésből. Tinikoromban utáltam a dohányosokat, de a főiskolán sikerült sajnos rászoknom. Hányok tőle, de már függő vagyok, szóval ez nem ilyen egyszerű, ha most teszem le, mert már próbáltam, akkor az a tanulmányaimra is kihat. Valószínűleg majd nyáron leteszem. Már tettem le egy és fél hónapra, most karácsonykor, rendbe is jöttem, de sajnos visszaszoktam, a családi problémáimat vezetem le benne.
2012. ápr. 13. 15:54
7/17 A kérdező kommentje:
ma 08:13
21 vagyok, narancs pall mallt szívok. Naponta ne gyújtsak rá? Függő vagyok:D Az kínzás lenne, akkor inkább jobb ha leteszem.
2012. ápr. 13. 15:55
9/17 anonim válasza:
vagy váltsál gyengébb fajtára, sárga multi, fehér multi
10/17 anonim válasza:
Inkább mindkettő:)
Fokozatosan egyre kevesebbet szívj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!