Hogy tudnék úgy leszokni a cigiről h. ne kerüljön pénzbe?
Ha nincs akaraterőd, akkor meg főleg ne gyújts rá!
Minek akarsz leszokni?
Szevasz!!! Én 15 évig dohányoztam, ez idő alatt sokszor próbálkoztam már különböző módszerekkel, sajnos nem sok sikerrel, bár akaraterőm se volt soha. Volt már rá példa, hogy ideig-óráig esetleg hetekig nem dohányoztam, de az az időszak cigi nélkül maga volt a pokol, szenvedtem mint a kutya amelyik hetet kölykedzett. Sajnos a munkám is elég stresszes ami mindig nehezítette a dolgomat.
Egyszer kaptam a barátomtól 3 db. cd-t Allan Carr leszoktató tréningével, amit rendszeresen hallgattam. Most már 3 hónapja nem dohányzok és nem is hiányzik, nem is szenvedek egyáltalán, pedig azóta már jópárszor voltam mulatni, -ahol nem kevés alkoholt ittam- de egyáltalán nem is kívántam a cigit, pedig piásan mindig kétpofára szívtam!
Ajánlom mindenkinek ezt a "hangoskönyvet" illetve a könyvet, amit interneten is meg lehet találni és le is lehet tölteni. Nézzd meg mindenképpen olvasd a könyvét interneten és hallgasd a cd-is és meglátot, hogy mennyire egyszerű lesz leszokni és nem is fog hiányozni és persze ingyen van.
Sok sikert a leszokáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tök hülyeség cigizni, én is cigiztem 7 évig, most 5 napja nem szívom.. több okom is van rá..
1. Baromi drága, és sok pénzt visz el havonta, és ráadásul fizetek is érte hogy gyilkoljam magamat..
2. Semmi értelme, csak fulladok tőle, meg fáj a mellkasom..
Ez ilyen egyik pillanatról a másikra jött ötlet, 10. én este 9kor elszívtam az uccsó cigimet, azóta nem cigizek. és sose úgy döntsétek el, hogy na akkor most leszokok a cigiről.. hanem NEM GYUJTOK RÁ TÖBBÉ! Ha leakarsz szokni az hülyeség, mert akkor néha rá-rá gyujtasz 1-1 cigire, hogy kevesebbet szívsz.. ez valakinek sikerül valakinek nem, én véleményem az, hogy ezek a nikotin tabletták meg rágók, tök baromságok, ugyanúgy eteted a szervezeted nikotinnal.. Ezt erősen agyba kell eldönteni, hogy most vagy leteszed vagy nem, egy ideig tuti nem éppen a legjobb érzés lesz a nikotin hiány, túl kell rajta esni, bennem is bennem van reggel kávéhoz, nap közbe mikor uncsizok, bnőm ráadásul cigizik, szóval állandüan rágyujtanék, és nem gyujtok rá, megkell birkózni az akaraterővel.. ha ez sikerül, minden sikerülni fog! Jó ez az 5 nap még semmi oké aláírom, de ilyenkor az ember úgy van vele, ha már szenvedtem 5 napot, akkor nem szokok vissza mert akkor fölöslegesen kínoztam magam, legalábbis én így vok vele és nem is kell a cigi, undorodom tőle, és még csak 5 napja nem szívom! :)
Jó oké néha megkívánom,de ha megkívánom a cigit, és már csak barátnőm ugyebár cigizik, ő rágyújt, megérzem rajta, máris nem kívánom a büdös füstöt.. Utolsónak azt üzenem,hogy én is így csinálom mint faterja:) Nem veszek cigit és kész, mi a fenének.. fölösleges ennyi :D Ha meg nagyon megőrülök, nekiállok rendet rakni, pakolászok, takarítok, lekötöm magam és ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!