Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy tudnék úgy leszokni a...

Hogy tudnék úgy leszokni a cigiről h. ne kerüljön pénzbe?

Figyelt kérdés
Már majd nem 4 éve dohányzom és se hogy sem megy a leszokás!adjatok már vmi tanácsot amit INGYEN megcsinálhatok! jah és nincs túl nagy akaraterőm!:S
2009. jún. 16. 23:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Pedig az akaraterő az ingyen van!!Másképpen nem fog menni a leszokás!
2009. jún. 17. 00:00
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
A leszokás ne kerüljön pénzbe???? De a cigi is pénzbe kerül. Nincs csodamódszer sajnos. Én letettem mert megundorodtam attól, hogy büdös vagyok mindig, köhögök, nehezen lélegzem, szúrt néha a szívem, a végtagjaim vérkeringése vacak volt, sárgult a fogam, 570Ft volt, néha beszédültem, stb, stb. Nem megy másképp, nehéz nagyon.
2009. jún. 17. 00:11
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Akaraterővel. Én is így szoktam le. Ha akaraterő nincs, semmit sem érnek a drága módszerek sem. Nem huszadikától, nem jövő hónaptól, hanem most. Nem csak két szálat, nem egyet, hanem egyáltalán nem. Vegyél helyette rágót, szotyit valamit, ami lefoglal, ha rád jön és ennyi.

Egyszer a világvégén pénz és cigi nélkül maradtam két napra. Mikor utána rágyújtottam, apám megkérdezte, ha kibírtam két napot, mi a fenének gyújtottam rá megint. Nem tudtam válaszolni, de másnaptól megint abba hagytam. Tíz év után immár három éve. Egy szál nélkül. SE buliban se sehol. Vagy szívod vagy nem, nincs engedmény. Ha annyi embernek megy, nehogy már te legyél olyan gyenge, hogy neked ne menjen.

2009. jún. 17. 00:15
 4/16 anonim ***** válasza:

Én se szívom már évek óta, simán le tudtam tenni.

De az biztos, hogy amikor még cigiztem, hiába tervezgettem én, hogy majd "hétfőtől", meg "jövő héttől", az nem úgy megy, kell egy pillanat, amikor tudod, hogy elég erős vagy. Ha rossz passzban van az ember, úgyis hiába mondja bárki, hogy szokjál le, nem fog menni.

Ja, akaraterő az mindenképpen kell!

2009. jún. 17. 00:45
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Ne vegyél cigit!

Dobd ki az öngyújtót, hamutálat, mindent.

A leszokás semmibe sem kerül.

Én kiszámoltam anno, hogy egy doboz cigi árán, tudok sütni egy tortát a családnak. Egyből nem szoktam vissza. Amikor eszembe jutott cigit venni, mindig vettem helyette 10 tojást, és mindenfélét sütöttem a gyerekeknek. Nagyon örültek.

Van gyereked? Add neki mindig acigipénzt, tegye perselybe. S augusztusban vesztek neki egy új biciklit.

Ha csak anyád van vagy kedvesed, találd ki, mi hiányzik neki. S arra tedd el! Mindig úgy érzed majd, mintha tőle vennéd el. Olyan szemét meg csak nem lehetsz.

2009. jún. 17. 08:31
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Ez jó alkalom lesz az akaraterőd edzésére. Még szükséged lehet rá máskor is.
2009. jún. 17. 09:11
 7/16 anonim ***** válasza:

Azt nem értem,ha mindenki ugyanazt írja,akkor miért csak félig-meddig hasznosak a válaszok???

Nem tudom,hogy a kérdező pontozott-e le mindenkit,de nem tudom milyen válaszra vágyott.Ingyen tényleg csak az akaraterő van,minden másért fizetni kell,és azok a módszerek is csak úgy hatásosak,ha valóban le akarod tenni a cigit.

Én tapasz mellett is cigiztem 2 éve.6 hónapja kiderült,hogy babát várok,engem például a kisbabám ösztönöz,hogy ne gyújtsak rá.És sokkal jobb,a vérnyomásom és a vérképem tökéletes és nem fulladok,mivel nagyobb súlyt kell cipelnem,ha szívnám tuti az orvosnál kéne ülnöm minden héten.Sok előnye van ha abbahagyod,de akaraterő nélkül nem fog menni.

2009. jún. 17. 11:39
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszaitokat! de még hallottam arról a könyvről:allan carr - végre nem dohányzom! ez hatásos? mer ha nem akkor nem olvasom ki!:)
2009. jún. 17. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy a kérdezők ritkán pontozzák le a válaszokat, ha neki nem hasznos, akkor csak átugrik rajta és kész.

Inkább a sok értelmes, akinek nem megy a cigiről való leszokás benéz, nyomkodja a kezeket, és közben győzködi magát, hogy erről nem lehet leszokni, neki akárki akármit mond.

2009. jún. 17. 12:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Akaraterő!!!! Ez a kulcsszó, hidd el, nekem is úgy sikerült és nem is hiányzik már egyáltalán! Ja, és a legfontosabb: ne hagyd magad elcsábulni! Ha azt mondod magadnak, hogy mától nem cigizel, akkor ne legyen olyan később, hogy "na csak egy szálat", mert akkor sosem fog sikerülni. Ha kínálgatnak, akkor is erőltesd meg magad és mondj nemet!
2009. jún. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!