Miért csak a dohányosokkal csesznek ki?
azokat is megbüntetik pár ezer forinttal
ha elkapják
Az jobb lenne a dohányosoknak, ha mással is kicsesznének? A részeges dohányosokkal akkor duplán?
(Sajnos egy rendőrállam felé tartunk, ostoba akarnokok irányítanak gumibottal, idővel a morgolódásért is büntetni fognak.)
1) Mindenki szopik ebben az országban
2) A dohányosok miért "csesznek ki" a nem dohányzókkal?
Az utcára nem lehet úgy kimenni, hogy ne fújja a sok gyökér az arcomba a füstöt! Arról nem is beszélve hogy a ruházatom is g3ci büdös lesz tőletek! Zárt térben sem lehet meglenni mellettetek mert bűzlötök mint a dög!
Szanaszét dobáljátok a csikket, a cigis dobozt, és nyilván minden mást is! Ótvar egy felelőtlen egy népség vagytok!
Mindig lehet kifogásokat keresni. Logikailag nem elfogadható kifogás, hogy a dohányzás ne legyen korlátozva, mert az alkohol fogyasztása (még) nincs korlátozva, keretek közé szorítva. (Ami nem igaz, mert erre is vonatkoznak szabályok).
Ennyi erővel legyen anarchia. Ne korlátozzunk semmit, csak akkor ez már nem társadalom.
A korlátozással semmi bajom nincs, a boszorkányüldözéssel annál inkább, mert mostanában egyre inkább ezt teszik a dohányzókkal. Már a korlátozások előtt sem gyújtottam rá az utcán, munkahelyemen, vagy olyan emberek között, akik nem dohányoznak. Ez kulturáltság kérdése, a korlátozások arra nagyon jók, hogy a nem így viselkedő emberek figyelmét felhívják a társadalmi együttélés szabályaira. Azt viszont valóban én sem értem, hogy miért csak a dohányzókat büntetik ilyen szigorúan.
5/9 válaszoló. Nem vagyok attól igénytelen, büdös, alja ember, hogy dohányzom, az pedig, hogy valaki szemetel, nem attól függ, hogy dohányzik-e vagy sem. Nézd meg a járdát, ami tele van kiköpött rágóval, kutyapiszokkal stb... egy-egy hétvége után pedig hányás nyomokkal.
A tilalomra visszatérve: nekem pedig a te stílusod nem tetszik, irritál. Elmondhattad volna a véleményedet tisztességesen, kulturáltan is és senki sem érezte volna sértőnek. Hasonló logika alapján akkor betilthatnák az ilyen kommenteket, mivel az ilyen stílust én hasonlóképpen károsnak érzem, mint a közösségben történő dohányzást. Verbális környezetszennyezés :-)))
Persze így lassan már tényleg a rendőrállam felé haladnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!