Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Attól, hogy mindenhol szinte...

Attól, hogy mindenhol szinte mindenhol tilos a dohányzás, lesz aki nem fog dohányozni?

Figyelt kérdés
Nem dohányzóként kérdezem. Most az a cél, hogy az emberek ne akarjanak dohányozni, vagy rászokni, vagy csak annyi a lényeg, hogy mások előtt ne dohányozzon az ember, azok előtt, akik passzívan szívnák a füstöt? k

2012. ápr. 2. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy páran leszoknak, a többiek meg kevesebbet szívnak. Utálom, amikor valaki remegve várja a cigiszünetet, hogy rágyújthasson, és azért nem utazik vonaton, mert két órát nem bír ki bagó nélkül.

Az ilyeneknek, ha mellém ülnek vagy mellettem állnak, akkor büdös a bőrük, meg ha felszállnak mellém a buszra, akkor érzem a szájszagukat a felszállás előtt elszívott utolsó slukk miatt.

Szóval amíg nincs kultúrált dohányzás, csak bagózás, addig csak a kemény tiltást tudom támogatni!

2012. ápr. 21. 11:03
 12/16 anonim válasza:

Szerintem azokat akarják védeni, akik nem dohányoznak és ne legyenek kitéve a passzív dohányzásnak. Személy szerint én örülök ennek a törvénynek. Sokkal jobb elmenni egy szórakozóhelyre, ahol nem fulladok meg a füsttől, és nem kell kétpercenként kimenni a levegőre, mert szétmarta a szemem, vagy elkezdtem fullákolni, hanem tudom élvezni.

Aki cigizik, az ezután is fog, meg engem sem zavar, ha más cigizik. Ha jól esik neki, akkor csinálja, de ne az én tüdőmet károsítsa az Ő hülyesége miatt. Elég az ami a levegőben van, nem kell még az orrom alá pöfékelni, mert sokan nincsenek tekintettel a nem dohányzókra, lazán rágyújtanak.

2013. márc. 18. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:

"A kocsmákból nem értem miért kellett kitiltani.Volt dohányzó meg nem dohányzó rész."

Elvileg. Az egyterűek mind dohányzók voltak, de a két helyiségből állók többsége is.

Baromira rühellem, amikor a súlyos nikotinfüggő (igen az, és nem dohányos, dohányos a nagypapa, aki délután kiül a tornácra pöfékelni) tánc közben a táncparketten, sem hagyja abba, amikor az annyira tele van, mint a 7-es busz. Na ezért is örülök a drasztikus tiltásnak. Nikotinisták ellen csak a teljes tiltás jöhet szóba. Hogy ennek áldozatul estek a kocadohányosok is? Sorry! Köszönjék meg a nikotinistáknak. (Tényleg, miért nem így nevezik a láncdohányosokat?)

2013. márc. 18. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, tudom ajánlani az intaházai elmegyógyintézetet.
2013. márc. 18. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Kösz, de a diliházakban lehet dohányozni zárt térben is!

Amúgy gondolom te is Vas megyei vagy! :)

Bár azért már fejlődünk, mert a 80-as években, ha vki nem dohányzott és a kollégája sem szívta és irodában dolgoztak, akkor ha nem rakták ki az ajtóra az Itt nemdohányzók dolgoznak, kérjük, Ön se gyújtson rá!" táblát, akkor mindig volt olyan kolléga, aki cigivel a kézben jött be. Most már ez gyakorlatilag kihalt.

2013. márc. 19. 01:18
 16/16 anonim ***** válasza:
A térképről ne menjünk le a kedvetekért, kis finnyások?
2013. márc. 21. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!