Miért nem jön a füst a vizipipámból? (a többi lent)
shiazo-t használj az könnyebb
és ha kiszáradtak vegyél horgászboltba aromát öntsd rá és utánna jó lesz
Vagy a szén nem jó vagy a dohány, kettőnek nem nagyon van köze egymáshoz, tehát azt nem értem, hogy a régi dohánnyal miért lett volna jó a szén most meg nem.
Vegyél öngyulladós szenet, meggyújtod, 1 perc és megy is, nem lehet elrontani.
Dohány, mivel ilyen nagy tételt vettél, feltételezem, hogy olcsón jutottál hozzá, ha így van elképzelhető, hogy már régi dohányról van szó.
Írtad, hogy nincs kiszáradva stb, nekem még nem volt kiszáradt dohányom, így nem tudom mennyire száraz egy "kiszáradt" dohány, de ha mégis ez lenne a baj akkor fel lehet frissíteni.
Mézet és glicerint szoktak használni, glicerin felelős a füstért, de nem szabad túlzásba vinni. Gyógyszertárban vény nélkül kapható, de korlátozva van a mennyiség 50grammra, ez kb 200Ft üveggel kiméréssel együtt és sokáig elég.
Egy házi készítésű vízipipadohány leírásánál 40grammos cigarettadohányhoz amíből készen 120!gramm lett 1 teáskanálnyit írnak. Nos akkor kb 50grammos dohányhoz fél teáskanálnyi megfelel, 10-20szor biztos elég egy 50grammos glicerin.
5.!
Milyen aromát árulnak a horgászboltban amit ráöntesz?
Nem próbáltam még a shiazot, de egyszer kiakarom...
5.A shiazo nem jó mert nekem 5 szívás után ugy kapar h lehetetlen szívni!
6.A gyártási száma 2011 július szóval szerintem az még nem régi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!