Egy dohányost tud zavarni a saját magán érződő cigaretta füst szag?
Ismerősöm ezt mondja. Sokat dohányzik, de azt mondja - amit nem akarok elhinni - hogy őt zavarja, ha cigizés után érzi a haján/ruháján a cigi füstőt.
Ez hogy lehetséges? Ha a tüdejébe beszívja, és az nem zavarja, akkor a ruháján/haján lévő füst hogy zavarhatja?
Ez nem nonszensz dolog?
Amikor dohányoztam, engem is zavart, amikor otthon hazaértem a tiszta, jó levegőjű lakásba, erre levettem a pulcsit/pólót, dőlt belőle a füst. még néha azis zavart, hogy a kezemen ott a füstszag.
Létezik ilyen, persze.
Igen, engem is zavar. Még az is, amikor már így gomolyog a füst egy térségben, nem lehet mást belélegezni, vágni lehet a füstöt. Mi a lakásban is cigizünk(én szoktam az erkélyen is,mivel az én szobámból nyílik), de a konyhaablakot mindig kinyitjuk, hogy menjen ki a füst, mert nagyon hamar megáll és szétterjed :D
Utálom én is ha a ruhám(kabát főleg) vagy a hajam bagó szagú lesz, de a kezemmel is ugyan ez a helyzet(erre jók a kézfertőtlenítők, kézkrémek). De amit a cigiszagnál is jobban utálok, az a kajaszag :D
nyilván. az állítás helyes:
aki cigizik, az hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!