Hogy fújjam ki a füstöt?
Lehet h kicsit hülyén hangzik, de kíváncsi lennék hogyan fújjam ki a füstöt ugy, mint a videóban a gyerek, mert akár hányszor próbáltam, nekem nem ugy néz ki.
itt a vidi: http://www.youtube.com/watch?v=e-RDAIo0aWk
és hiába csücsöritek igy, nekem mindig ilyen kacsaszáj sikerül vagy a pofim fújodik fel és stb. kérlek segitsetek
Nyuszika füvezik a folyó partján, odamegy hozzá a vidra
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Füvezek, vidra!
- Megmutatod, hogy kell?
- Persze, szívj egy jó nagyot, s vedd le.
Szippant egyet a vidra s kifújja.
- Nem úgy! Tartsd magadban, majd utána fújd ki!
Sehogy sem megy a vidrának.
- Na tudod mit Vidra koma, szívj egyet s merülj le a víz alá és ússz át a túloldalra!
Lemerül a vidra, magában tartja a füstöt s átúszik a másik partra. Kiemelkedik a vízből, kifújja a füstöt, szuper el van szállva. Ott áll a víziló s látja hogy a vidra milyen jól érzi magát. Meg is kérdezi, hogy mi az oka. A vidra készségesen segít neki.
- Víziló pajti menj át a nyuszihoz, hogy tanítson meg téged is! Átúszik a víziló, kiemelkedik a vízből. A nyuszika megrémül
- Jajjaj vidra, fújd ki, fújd ki!!!
Szia!
Ne foglalkozz velük, én is gyakran próbálom (bár én utálom az emosokat). Szerintem nem is feltétlenül csücsöríteni kell hozzá, inkább lassabban és egyenletesebben kifújni a füstöt, meg egy nagyobb slukkot szívni. Ha rájöttél írd le légyszti köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!