Ha 1-2 naponta egy szál cigit\szivart szívok, fizikailag rá fogok szokni?
én is így voltam vele, leszokás után jóval, mondom mit árthat esténként 2szál cigi.. eleinte könnyű, elszívok kettőt, 3napig semmi, de előbbutóbb úgyis jobban fogod kívánni, és ugyanúgy visszatérhet a függőség, mint mikor régen sokat szívtál. tehát rá fogsz szokni
nekem 3hét alatt ugyanolyan erős lett a függőségem, mint mikor napi 1dobozzal szívtam el (pedig azért 3hét alatt nem sokan jutnak el a napi 1dobozig)
szerencsére azóta megint nem szívok, de sajnos nem működik a napi 1 szál :D
Egyértelműen vissza fogsz szokni!
2napja nem gyújtottam rá, e két nap alatt csak véleményeket, tapasztalatokat kerestem az interneten, hátha könnyebb lesz.
Egyes logikák szerint a nikotin bele épül a szervezetedbe ami csak akkor tud, kezd el kijönni, amikor letetted a cigit.Ha te elszívsz 1-2 szálat, vagy különböző tapaszokat, rágókat alkalmazol, nem tudod kiölni csak enyhíteni a függőséged.
Tedd le és rá se nézz soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!