Nemrég tettem le a cigit és eléggé ki vagyok. Meddig fog ez még tartani?
Az elvonási tünetek nem olyan durvák,csak annyi,hogy fáj a hasam,mert emésztési gondjaim vannak.Néha fájnak a kezeim is,de azt is elviselem.Nagyobb bajt jelent a megszokottság.Az valami borzalmas,nagyon megvisel.Különösen a tegnap este volt fájdalmas.Hajnalban értem haza és ilyenkor mindig el szoktam szívni egy szál cigit a teraszon,de most nem tettem.Előre lelombozott,mert az volt a kedvenc cigim:(Most is bennem van az,hogy mennék ki rágyújtani,fáj a torkom is,mert hiányolja a füstöt.Egy másik csodálatos tünet az,hogy mindenen sírok.Még azon is,amin eddig röhögtem.És ami még félelmetes,hogy miután elnyomtam az utolsó cigimet,este rémálmaim voltak és 2 óránként felébredtem.Ez normális?
Utálok szenvedni,de még véletlenül sem akarok rágyújtani.Mikor lesz vége ennek a rémálomnak?Amúgy ez a 3.napom cigi nélkül.Azt mondják,az első 3 nap ilyen pocsék.Holnap jobb lesz?:(
1 :(
2 Köszi:)Én is úgy tervezem,hogy végleges lesz:)Ez tényleg durva.Bár nekem a kézfájás inkább megnyugtató,mert előtte zsibbadt,amikor cigiztem.Nekem most ingadozik a közérzetem.Egyik pillanatban nagyon bennem van,hogy mennék ki a teraszra rágyújtani,másikban viszont tök jól érzem magam és ez folyton hullámzik.Ez a legelviselhetetlenebb nekem az egészben:SMost azon gondolkozok,hogy elmegyek vásárolni,de ebben az lesz a vicc,hogy miközben várok a buszra,mindig el szoktam szívni egy cigit,vagy kettőt is.Úgyhogy most pontos leszek.:D
8,9 Köszi:)Azóta sem gyújtottam rá.Az első 2 napot végigbőgtem,szörnyű volt.Másodpercenként jött az inger,hogy vegyem fel a kabátom és menjek cigizni.Most van a 3 nap,sokkal jobb minden:)Bár még mindig furcsa cigi nélkül az élet,ezt is meg kell szokni.Én is az idegrendszerre tippelek,arra lehetett a legjobban hatással a nikotin.
8 Ha gondolod,küldhetek egy könyvet,ami nagyon sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!