Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigiző lányok! Mit gondoltok...

Cigiző lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ti mennyit szoktatok napi szinten dohányozni? Mit jelent számotokra a cigaretta? Mi a véleményetek arról, hogy vannak olyan pasik akik kimondottan vonzónak találják a dohányzó hölgyeket? :) A megrögzött dohányfóbok kérem tartsák magukban az unalmas hozzászólásaikat... Kort/nemet is írjatok ha kérhetem!
2012. márc. 15. 14:30
1 2 3
 21/26 Baby Firefly ***** válasza:
76%
amugy vannak olyan pasik akiknek tetszik :D én 15/L vagyok néha szívni szoktam ja :D
2012. máj. 15. 20:43
 22/26 anonim ***** válasza:
24%

Mióta szoktál rágyújtani? Milyen fajtát szoktál szívni néha?

F/28

2012. máj. 15. 20:45
 23/26 Kinga1995 ***** válasza:
70%

Átlag egy doboz. Napi 15-25 szál között ingadozik, néha marad estére egy-két szál, néha késő délután-koraeste még felbontok egy újat.

A cigaretta nekem örömforrás. Jólesik, tök jó dolog, nem vagy tőle ideges, és jóérzés, ráadásul még az íze is finom, nyugtat, kellemes érzés szívni, Egyszóval szeretek cigizni.

Hogy mit gondolok arórl, hogy van ilyen pasi? Érdekes :-D

2013. febr. 21. 20:04
 24/26 anonim ***** válasza:

Biztos nagyon szeretheted a barátnőid...gondolom csak szexre kellenek.

Ugyanis ha szeretsz vkit, akkor az az alap, hogy nem szeretnéd, hogy baja legyen.

A párom dohányzik. Nem az zavar benne, hogy büdös, hanem hogy bajt okoz magának. Hogy nem szeretném 50 évesen elveszíteni tüdő vagy gégerák miatt. Nem szeretném 50 évesen azt nézni, hogy alig kap levegőt a COPD-jétől.

Vajon akkor is szexinek tartanád a bagót, ha baja lenne tőle? Vajon ha tüdőrákkal feküdne a halálos ágyán, fogná a kezét?

2013. ápr. 16. 23:11
 25/26 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen beszűkült gondolkodású embereket. Dohányzás = tüdőrák = halál. Köszönöm hogy a kérdésre válaszoltál!
2013. ápr. 17. 18:36
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

Én nem olyan sűrűn gyújtok rá, napi szinten 5-7 szálat szívok, de ha valami miatt rossz kedvem van, akár 10-12 szál is elmegy.

Engem nem érdekel, hogy kinek tetszik vagy kinek nem, hogy dohányzom, hisz aki szeret, az így is elfogad. Számomra jelentéktelen emberek véleményére nem adok.

De mivel engem boldoggá tesz, a füstölgő méreg, nem is tervezem, hogy a közel jövőben le szeretném tenni. :)

19/l

2013. ápr. 17. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!