Miért van az hogy már majdnem 3-4 hete cigizek és folyton nagyon beszédülök tőle?
Konkrétan szédülök a cigitől miért ven ez?
Mikor leszívom tüdőbe rohadtul beszédülök de már panaszkodtak erre mások is? Vagy csak én?
Válaszokat pls
ne akarj rászokni,és nem is kezdek el papolni mert tudom ilyenkor nem hat, de már 11 éve próbáltam ki a cigit 7 éve rendszeresen szívom és ma már 1-másfél doboz elfogy egy nap:/ emelkednek a cigi árak is, és az a baj imádom ezt a függést rá szeretek vele kelni,vele feküdni,jól belakni aztán rágyújtani, szóval ha pár év múlva kisbabát akarok rémálom lesz leszokni ,de érte bármit! Kérdésedre: Elején énis szédültem néha,főleg reggel..
L/20
lehet erőset szívsz?
milyen fajta és milyen színű a doboz??
Kösz a kommenteket értem :)
Tehát amíg tudom hagyjam abba :)
Akkor inkább hagyom mert lehet igazatok van :) vagányságból szívom csak :)
15/F
A cigiben lévő nikotin miatt szédülsz, ami egy nagyon erős idegméreg és az agyban fejti ki hatását. Ha hozzászokik az ember szervezete, akkor már csak akkor fog szédülni tőle, ha valamennyit tisztul a szervezet, például az első reggeli szál ciginél.
Alapvetően gyorsan hagyd abba, mert rettentő könnyen rá lehet szokni. Addig, amíg nem késő!
Kvittagirlnek meg azt üzenem, hogy én is nagyon szeretek dohányozni, valamint a hideg futkosott a hátamon, ha a leszokásra gondoltam, ezért már 2 hónapja áttértem az elektromos cigire, az íze kicsit más, de határozottan jobb, és teljesen visszaadja a hagyományos cigarettázás élményét, így megtarthazod a cigiből a jót és eldobhatod a rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!