Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért ment fel megint a cigi ára?

Miért ment fel megint a cigi ára?

Figyelt kérdés

2 hónapja 220 Ft-tal kevesebbért jutottam hozzá dobozához.

530 volt, most 750.

Mi történt?

2012. márc. 12. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Kedves Kérdező! Én piros dobozos cigiket szívtam meg mentolosat felváltva, volt egy időszak, amikor 5 dobozzal egy nap, és az egészségem is megsínylette. Ezzel együtt, nem eü-i okokból váltottam, hanem az irdatlan ára miatt, meg azért mert nem bírtam tovább a b@sztatást. De az áremeléseknek nincs végük, és ahogy a forint gyengül, minden emelkedik. Minden leszokást ígérő módszert kipróbáltam (a hipnózis kivételével), nagyon sok pénzt költöttem ezekre, és az elektromos bagó bizonyult járható útnak. Az élmény szinte ugyanaz, hiányérzet, elvonási tünet nincs, és nem híztam! (Igaz, csak 30 napja történt az átállás.)
2012. márc. 12. 23:02
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

22,53-asnak.

Van mentolos, de nem szabad töltött patronokat venni! Vannak olyan patronok, amibe neked kell csepegtetni a löttyöt, van mentolosom, de nem szeretem annyira, mint az eredeti füst ízűeket, valamint az epret és a málnát. :D

Érdekes, ezt korábban el se tudtam volna képzelni magamról!

Ami a veszélyeit illeti, tény, hogy ebben is lehet több-kevesebb nikotin, de Te döntöd el, milyen erősségű lötyit veszel vagy milyent keversz be. (Nem ördöngösség!)

2012. márc. 12. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Le kell szokni.Sokkal jobb cigi nélkül.:)
2012. márc. 13. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!