Miért ment fel megint a cigi ára?
2 hónapja 220 Ft-tal kevesebbért jutottam hozzá dobozához.
530 volt, most 750.
Mi történt?
De ez azért már durva!!!
2 hónap múlva egy ezres lesz/doboz??
Első vagyok. Hát figyelj, nem tudom mit mondjak erre, igazából ezt az áremelést csak a cigivel lehet megcsinálni, egyrészt, mert tényleg nem létszükséglet, sőt, igazából felesleges dolog (mondom ezt dohányosként), másrészt meg azért, mert tudják nagyon jól, hogy ebből nem lesz nagy felzúdulás, maximum aki dohányzik, majd morog egy sort, hogy milyen drága, de őszintén szólva nagy nyilvánosság előtt én se hőzöngenék a cigi árán. Pedig engem is bosszant a dolog. Nem maga az ára, hiszen tőlünk nyugatabbra még drágább. Az zavar, hogy valahogy a fizetésem a közelében sincs a nyugati béreknek, csak az árak hasonlítanak egyre jobban.
Meg amúgy is, ki állna neki a cigi árán balhézni? Mostanság egy dohányos jobb esetben is egy megtűrt valaki, örüljön neki, hogy egyáltalán szívhatja a cigijét, nehogy már neki álljon feljebb. Legalább is nagyon sokan így vélekednek.
Hát én napi 3-at szívok, vmikor 4-et, szóval nem egy nagy tétel, de amikor megláttam a blokkon, hogy 750 Ft/doboz volt, akkor megállt bennem az ütő.
Múlt héten 670-ért vettem.
3-as erősségű egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!