Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért ment fel megint a cigi ára?

Miért ment fel megint a cigi ára?

Figyelt kérdés

2 hónapja 220 Ft-tal kevesebbért jutottam hozzá dobozához.

530 volt, most 750.

Mi történt?

2012. márc. 12. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fogják még feljebb is vinni. Kell a zsé az államnak.
2012. márc. 12. 22:20
 2/13 A kérdező kommentje:

De ez azért már durva!!!

2 hónap múlva egy ezres lesz/doboz??

2012. márc. 12. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos(?) akkor tennél az állam ellen igazán, ha leszoknál...
2012. márc. 12. 22:25
 4/13 anonim válasza:
Kell a pénz az államnak, kék multi is 700Ft elmennek az annyukba! :D
2012. márc. 12. 22:28
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Első vagyok. Hát figyelj, nem tudom mit mondjak erre, igazából ezt az áremelést csak a cigivel lehet megcsinálni, egyrészt, mert tényleg nem létszükséglet, sőt, igazából felesleges dolog (mondom ezt dohányosként), másrészt meg azért, mert tudják nagyon jól, hogy ebből nem lesz nagy felzúdulás, maximum aki dohányzik, majd morog egy sort, hogy milyen drága, de őszintén szólva nagy nyilvánosság előtt én se hőzöngenék a cigi árán. Pedig engem is bosszant a dolog. Nem maga az ára, hiszen tőlünk nyugatabbra még drágább. Az zavar, hogy valahogy a fizetésem a közelében sincs a nyugati béreknek, csak az árak hasonlítanak egyre jobban.

Meg amúgy is, ki állna neki a cigi árán balhézni? Mostanság egy dohányos jobb esetben is egy megtűrt valaki, örüljön neki, hogy egyáltalán szívhatja a cigijét, nehogy már neki álljon feljebb. Legalább is nagyon sokan így vélekednek.

2012. márc. 12. 22:29
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem csak növelik a jövedéki adót, de egyéb módon is üldözik a dohányosokat! Én kicsesztem velük, áttértem az elektromosra. :)
2012. márc. 12. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Na hát igen, az e-cigit már én is fontolgattam, csak nem tudom... Elég drága (persze tudom, behozná az árát), és az vele a gondom, hogyha mégsem jön be, akkor kidobtam rá egy rakat pénzt feleslegesen.
2012. márc. 12. 22:35
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon meg kell fontolni, hogy milyet veszel! A 2000 Ft körüli szettek semmit sem érnek! Erős dohányosnak alaphangon 10-20000 Ft körüli beruházás (én napi 70-80 szálról álltam át), de gyors a megtérülés is. Sok szakbolt van, eltérő árakkal és sok gagyival. Itt tájékozódhatsz ( [link] illetve nagyon sok magyar bemutató videó van a neten. (De a kormánynak ez se tetszik, már hörögnek a médiában, hogy ezt is szabályozni kell.)
2012. márc. 12. 22:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát én napi 3-at szívok, vmikor 4-et, szóval nem egy nagy tétel, de amikor megláttam a blokkon, hogy 750 Ft/doboz volt, akkor megállt bennem az ütő.

Múlt héten 670-ért vettem.

3-as erősségű egyébként.

2012. márc. 12. 22:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Köszi, ezt szerintem megfontolom még egyszer, mert azért az a napi (most) 640 forint nekem sem mindegy. Amúgy bocs, hogy itt kérdezek, de ha már szóba került az e-cigi; abból is van mentolos patron?
2012. márc. 12. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!