Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A fiam kábítószerezik, ö azt...

A fiam kábítószerezik, ö azt mondja hogy csak füvezik az nem kábítószer. Hogyan tudom névtelenül feljelenteni a dillerét?

Figyelt kérdés
Kábítószer, rendőrség
2012. márc. 6. 08:59
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

"míg a rendszeres alkoholfogyasztásról bizonyított, hogy egészséges"

Te nagyon el vagy tévedve. Amiről te írsz az egy betegség és alkoholizmusnak hívják. xD

2012. márc. 7. 15:56
 22/57 anonim válasza:
Szerintem meg mindkét dolog elítélendő.A fű is és az alkohol is.Pedig 22 éves vagyok....bocsi de ez a véleményem.
2012. márc. 7. 16:09
 23/57 anonim válasza:
100%
Azért a fű közel se olyan káros mint az alkohol...ez tény. Vegyünk egy példát, közúti balesetek...hányszor hallasz ittas vezetés miatt történő balesetekről, milliószor! Es olyanró aki be volt füvezve és úgy okozott halálos balesetet? Lehet googlezni mert biztos van, de nagyon ritka, befüvezve te nem fogsz száguldozni mint a vadőrült. Ez csak egy példa volt, nem kell mindjárt elitélni a füvet, csak mértékkel mindent. Vegyük az én társaságom, mindenkinek megvan a maga élet, családja, dolgozunk nem lopjuk a napot mégis néha összeülünk hogy betépjünk, most akkor szar emberek volnánk? Egy kis fű végett nem kell halálra itélni senkit, meg kiszakitani a társaságból, csak mást ne csináljon!
2012. márc. 8. 12:10
 24/57 anonim ***** válasza:

Ügyesen sikerült kitörölni a hozzászólásomat.

[link]

Szánalmas.

2012. márc. 8. 13:28
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
A hozzá nem értésed az az ami szánalmas.
2012. márc. 8. 14:11
 26/57 anonim ***** válasza:

Aha. Jó megtudni :D

Térdepelj a sarokba.

2012. márc. 8. 14:32
 27/57 anonim ***** válasza:
Mielőtt kitöröltettem a válaszod, elgondolkodtam raja, hogy nyissak-e egy észérvekre alapuló szakmai vitát, de az írásodból azt a következtetést vontam le hogy te is a "a marihuána halálos méreg; aki egyszer kipróbálja örökre elveszett senki lesz stb..." szinte vagy ezért nincs értelme..
2012. márc. 8. 14:49
 28/57 anonim ***** válasza:

Hozzád méltó rossz következtetés.

Én ilyet egy szóval sem mondtam.

Arra utaltam, hogy az alkohol megfelelő mennyiségben bizonyítottan pozitív élettani hatásokkal rendelkezik, és ezt egy viszonylag friss tanulmánnyal is bizonyítottam. Rengeteg ilyen létezik.

THC-vel kapcsolatban egy ilyen sincs. Persze javíts ki, ha tévedek. Ez nem megy. Törölni (pláne, töröltetni...), azt tudsz. Gratulálok.

A cigaretta sem jó, semmilyen mértékben. Sajnálom.

Az ellen emeltem fel a szavam, hogy összemosták a két dolgot, egy nemzetközi gyógyító közösség által elismerten, bizonyítottan gyógyhatású anyagot egy olyan vegyülettel, amiről ezt még nem sikerült bebizonyítani, viszont a leggyakoribb fogyasztási módjával kapcsolatban - cigaretta - az ellenkezőjét már igen.

A sok alkohol ettől még ugyanolyan rossz.

Minden gyógyszer túladagolásába bele lehet halni.

2012. márc. 8. 15:45
 29/57 anonim ***** válasza:

"Arra utaltam, hogy az alkohol megfelelő mennyiségben bizonyítottan pozitív élettani hatásokkal rendelkezik"

"míg a rendszeres alkoholfogyasztásról bizonyított, hogy egészséges"

Ez azért ég és föld.

Mellesleg nem állítom, hogy a rendszeres marihuana fogyasztás egészséges lenne, de például egy pánikbeteg ember számára a marihuana (szigorúan vaporizerrel) sokkal kevésbé lárosabb, sőt fel merem tételezni hogy egyáltalán nem káros, ami nem mondható el a rivotrilrol, xanaxról és társairól... De hagyjuk, ez itt Magyarország.

Összefoglalásképp szerintem semmivel sem megvetendőbb az ha valaki hébe-hóba elszív egy blázt, mint ha valaki néha megiszik pár pohárral.

2012. márc. 8. 16:09
 30/57 anonim ***** válasza:

És, mit akarsz Magyarországgal?

Próbálom elmagyarázni.

A gyógyszereknek van mellékhatása, igen. Alapvetően mindennek, a víznek is, ha sokat iszol, meghalsz. Ha keveset, akkor is. A gyógyszerek gyógyítanak. Erre valók. Megfelelő kísérletek igazolták hatékonyságukat, adott használati előirattal.

Az alkohol mint gyógyhatású anyag a mi kultúránkban emberi táplálkozásnak is a része. Mértékletes, rendszeres fogyasztása kimagaslóan segít egy sor betegség kockázatának csökkentésében.

Ezt nem hívjuk alkoholizmusnak, ami egy betegség, és teljesen másról szól.

A thc-nak nincs igazolt egészségjavító hatása, semmilyen adagolásban. A beviteli formák többsége igazoltan károsítja a szervezetet.

Eddig a tények.

Az én véleményem ettől még az, hogy nyugodtan lehessen önpusztítani bárkinek, bárhogy, amíg az a többiekre nem veszélyes. Az ilyen anyagok - ideértve minden kábítószert - terjedését korlátozni sem kell szerintem, aki el akarja magát pusztítani a saját pénzén, saját akaratából - rajta.

De ezt hülye dolog összemosni gyógyhatású anyagok mellékhatásaival, túladagolásával.

2012. márc. 8. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!