Mi számít erős dohányosnak?
Figyelt kérdés
Nem értek ehhez, barátom szokott olyan napi 4-6 szálat elszívni, és aggódok érte :S2012. márc. 5. 13:10
11/13 anonim válasza:
Mást nem lehet mondani, mit amit már korábban leírtak, aki most 4-6 szálat szív az fél év múlva kb. egy dobozzal fog. Szóval inkább most hagyja abba, mert később nagyon nehéz lesz.
12/13 A kérdező kommentje:
Jó és tegyük fel, hogy az a 4-6 szál nem emelkedik az idő múltával, akkor is rák meg mit tudjam én fenyegeti őt? :S
2012. márc. 6. 15:24
13/13 Matthew001 válasza:
hogyne fenyegetné, ha 1et szív hetente össz-vissz akkor is már nagyobb rá az esély mintha nem csinálná. én 2 éve dohányzom, az előző kommentektől én teljesen eltérő tapasztalatot szereztem, amikor elkezdtem 2 doboz ment el egy nap, piros LDből, sz*ar cigi, és erős, most arany marlborot szívok ami minőségi és közepes erősségű és "csak"1 dobozzal. Egyszerűen ráálltam erre, ennyit igényel a szervezetem. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!