Ki számít erős dohányosnak?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy mennyit füstöl egy erős dohányos egy nap kb.?2010. júl. 1. 11:30
1/7 anonim válasza:
terhesség alatt??????? vagy úgy általában?
várandósan egyáltalán nem szabad..
ha meg úgy ált. kérdezed rossz a témamegjelölés.
egyébként napi egy doboz felett..
2/7 anonim válasza:
a napi 1 doboz már szerintem soknak számít. terhesen még fél doboz is szerintem... én orvostól hallottam, hogy terhesen napi maximum 5 szál szívható el kizárólag étkezés után mert akkor nem jut el a babához.
3/7 anonim válasza:
Ez relatív, hogy mi számít annak.Attól is függ, hogy milyen erős cigit szív valaki.Szerintem egy doboz felett.Terhesen a dohányzást inkább ÖNZŐSÉG-nek, és felelőtlenségnek hívnám.Kismamaként egyet sem!!Még a passzív dohányzás is káros. Én nem hiszem, hogy létezik olyan orvos, aki azt mondja, hogy keveset lehet szívni terhesen.Hagy szívja a fejlődő magzat az anyával együtt.Ez baromság! Ilyen nincs.Több helyen olvastam ezt, hogy az orvos szerint a babának jobban árt az elvonási tünet, meg a hirtelen leszokás mint a kevés cigi.Tudod ezt azok a kismamák találják ki, akiknek a saját gyerekük egészsége nem ér annyit, hogy leszokjanak.Ők találják ki.De egy orvos, aki a gyógyításra esküdött fel, ilyet nem mond.
4/7 anonim válasza:
Terhesen egy szál is sok, bár szerintem nem terhesen is sok akár egy szál is...teljesen felesleges..és hogy azért mondom, mert nem dohányzom? Persze..de minek ha nélküle is élek még?
5/7 anonim válasza:
10 szálig "gyenge", vagy nem tudom, hogy hívják
egy doboztól erős dohányos.
kettő között pedig a nem túl éles határvonal :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Elnézést kérek figyelmetlenségemért, rossz téma alatt hoztam létre a kérdésemet.
2010. júl. 2. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!