Miért csesztetik állandóan a dohányosokat a dohányzás miatt?
Figyelt kérdés
Ugye már minden dohányos találkozott ezekkel a mondatokkal: "Ne dohányozz, mert káros! Itt ne dohányozz, ott ne dohányozz! Ezért ne, azért ne!"2012. márc. 3. 13:57
11/25 anonim válasza:
CSAK kizárólag a saját, LÈGMENTESEN lezárt szobájában tenné és onnan nem jönne SOHA ki, akkor senkinek sem lenne vele baja.
Na erre csak azt tudom írni jó nagy bunkó vagy neked is lenne még mit tanulni csak az a baj, hogy ide csak akik írnak sok a kis takonypócok akiknek még a tojáshéj a fenekükön van!
12/25 anonim válasza:
kifizettetném teljes áron!Ha cigire futja akkor oxigénre is!
Úgy látom te már a levegőt is pénzért adnád, nem vagy te FIDESZES? Be ne add újításnak, mert még elfogadják és mi nemdohányzók is megszívjuk.
13/25 anonim válasza:
Utolsónak üzenem, én vagyok aki az oxigént írta! Nem vagyok fideszes, meg semmilyen sem,de ha elolvastad az írásom, abból kiderül szerintem hogy a kórházról beszélek, ahol palackból kapták a fulladó betegek a tiszta oxigént,ez nem a kinti levegő-és ez bizony nincs ingyen,az én adómból is fizetik. Erre gondoltam, hogy ok szívja a cigijét, de akkor ezt is fizesse ki.
14/25 anonim válasza:
Ő meg fizeti a cigivel az adót hisz a cigi sem olcsó az a tetű állam ha felemelte a cigi árát akkor fizesse a jövedéki adóból a fene kieszi az állam bélit.
15/25 bedixx válasza:
Szerintem a csesztetik nem biztos hogy jó aszociáció .Amíg dohányoztam én is cseszegetésnek gondoltam a megkötéseket cigiztünk a buszon stb .. Egy kicsit fordítsunk a dolgon elméletben.Nem a dohányos cseszegeti a nem dohányzót hogy mi az hogy nem tetszik valakinek hogy oda bagózok az orra alá pedig ettől csak a rák kialakulásának a veszélyének lehetősége nől pár ezerszeresére lehet pont nem ő lesz rákos ,akkor meg mi a *aszt ugrálnak vagy mert esetleg asztmás rohama is lehet tőle ,és, van már rá pipa vagy mi (?!)nem tudja meg venni a lúzer, hát nekem dohányosnak sokkal többe kerül minden a *uzi Fidesz miatt meg a kocsog komcsik és a tudálékos keresztények az állam kaszíroz én fizetek mint a katona tiszt nekem megjár az állami segítség ha tüdőrakos leszek 1 kemo kezelés (nem a teljes terápia alap8)csak 750000FT-ba kerül a petct is csak 250000FT + ezer más vizsgálat és dokik ezeket simán kifizetem a cigi adójából úgy hogy senkinek se fáj már csak pár százezer jó akkor talán 1-2 millió doboz cigit kell csak vennem és egál ,sőt netto befizető vagyok.PERSZE ez csak az én véleményem és énsem értem hogy lehet valaki olyan lelketlen ,hogy valaki azon túl, hogy a családját neadj Isten önző módon saját egészségét óvja vagy aztán végkép már de a Te egészségeddel is törődik , arra azt mondjuk durván sérti a jogainkat a "szféránkat"?!GONDOLKODNI nem egészségtelen ki akar rá erőltetni és mit a másikra li cseszeget kit én vagyok a szemét *eci mert azt mondom hogy ez káros hagyd a francba .Egyetlen dolog mikor gyerek voltam soha nem nyúlhattam az olajkályhához mert hogy az "forró"...persze hogy egy szép napon rátenyereltem és tényleg forró volt de tudjátok azt senki nem mondta hogy rettenet *ibeszottul fáj.Óva intek minden dohányost aki azt hiszi hogy ez ellene van és hogy mi nem dohányosok csak "cseszegetni "akarjuk .Tisztelettel minden dohányosnak és nem dohányosnak.
16/25 anonim válasza:
bedixx nagyon jól látod a helyzetet.
18/25 anonim válasza:
Én dohányoztam kb 5 évig.Most leszoktam és igen is zavar a füst főleg,hogy állapotos vagyok.Ne hogy már a gyerekem szívja a füstöt mert más dohányzik a buszmegállókban vagy előttem menve az utcán.Dohányozzon otthon ha annyira dohányozni akar.Szerintem.
19/25 anonim válasza:
Rendben van, hogy a buszmegállóban nem lehet cigizni, sőt szerintem a legtöbb dohányos a tilalom előtt sem állt be a tömött buszmegálló közepére egy jó szál cigivel, de hogy már szinte sehol sem lehet?! Ennyi erővel engem zavarnak a p*csák, paraszt c***nyok és a vinnyogó tinik. Őket is tiltsák ki mindenhonnan? Lassan már az utcáról is???
20/25 anonim válasza:
Nagyot tévedsz.Pontosan a hülye tini nyafogós szarosok állnak be és szívják a buszmegálló közepén cigit.De elvileg 18 éven aluliaknak nem árusítható.Akkor miért nem büntetik meg őket?De azt az embert megbüntetik aki nem zebrán megy át.Akkor ez,hogy is van????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!