Lehet h örökre ekkora maradok a cigitől?
igen:))
de ha szerebcséd van, eléred a 154centit is akár, és így élheted le a hátralévő 20-30 vagy akár 40évedet.
Lassan már hat éve, hogy rászoktam a cigire, mellesleg rengeteget szívok, a jó kis piros multiból.
Két nagy tévhitet akkor megcáfolnék a saját példámon:
Nem fogsz tőle nőni-dehogynem. Nyolcadik óta (amikor rászoktam) 10 centit nőttem, most 165 vagyok, ami egy lánynak szerintem nem kevés, főleg, hogy a családomban mások is ekkorák vagy még alacsonyabbak.
Nem fogsz tudni futni, bicózni, akármi. Ez a legnagyobb hülyeség. Amikor rászoktam a tanáraim azzal próbáltak ellene érvelni, hogy az ígéretes futókarrieremnek oda. Az általános sulis tesitanárom, aki a futóedzőm is volt, a kezét tördelte, hogy hagyjam abba, mert nemsokára már a lépcsőre se megyek fel. Meg is ijedtem, de végül nem bírtam letenni. Illetve az elhatározás nem volt komoly. Lényegében mindegy is, mert csak tavaly 9 érmet nyertem futásban, pedig nem is keveset füstölök el. Tudod ennyi idő alatt futom le a kétezret? 7 perc 12 másodperc volt tavaly. Az egyhuzamban lefutott legtöbbem pedig 10 kilométer!
Középsuliba már dohányosként érkeztem és ez köztudott volt rólam (egészen idén január elsejéig volt dohányzónk, ahová csak 18 felett mehettél papíron, gyakorlatban egy felsőbb éves barát elég volt, szóval két hét után a tanáraim szünetről-szünetre láthattak cigizni-az ikertesómmal együtt), a tesitanár nem is várt tőlem sokat. Aztán az első alkalommal a többi csaj kiköpte a tüdejét 800 méteren én meg rávertem a másodikra negyven másodpercet. Kapásból mondta is az öreg, hogy a futók között akar látni, mondtam, hogy csak akkor, ha cigizhetek. Belement.
Való igaz már kaptam fura pillantásokat, mikor egy-egy megnyert/dobogós futóverseny után első dolgomként rágyújtottam. De az az előnye is van a dolognak, hogy mivel rajt előtt lát a többi versenyző füstölni, nem igen vesznek komolyan, csak mikor már előttük vagyok. :D
Az ikertesóm és a húgom is bagósok, ők teniszeznek és úsznak, igaz nem olyan eredményesen, mint én.
Nem tudom mi okuk lehet a cigit lejáratni, de nem hiszem el, ami a dobozokra van írva.
20/L
Utolsó, a tied egy nagyon különleges eset, és hiába van egy ellenpélda, a TAPASZTALAT azt mutatja, hogy a dohányzók TÖBBSÉGE pár év intenzív cigizés után kiköpi a tüdejét, ha futni kell. Ez pedig minél idősebb valaki, annál egyértelműbben látszik. A magasságra is csak azt tudom mondani, hogy a TÖBBSÉG alig nő valamit a cigizés elkezdése után. Ne tömd szegény 13 éves kisgyerek fejét azzal, hogy majd 10 centit nő, és futóbajnok lesz a cigitől. Abba is belegondolhatnál, hogyha ilyen jó vagy, akkor milyen jó lennél akkor, ha nem cigiznél ;)
Üdv: egy orvostanhallgató
Kedves 20 éves lány!
Te nagyon buta lány vagy. Annyit nem érsz meg, hogy indokoljam is.
Csatlakozom az utolsóhoz.És tényleg,meg sem éri a betűket,hogy ellenérveljek...az ilyen már menthetetlen.
Legyél büszke magadra,te húsz éves lány.
Kedves kérdező!
Az, hogy ekkora maradsz, nem is a legnagyobb bajod lesz. Minden szerved előbb károsodik a cigitől, mint ahogy ki tudna fejlődni. Ez azt fogja eredményezni, hogy olyan betegségeket fogsz elkapni, amiről nem is álmodsz egyenlőre. Egy kis gnóm betegséggóc leszel, nehány éven belül. Aztán mehetsz segélyért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!