Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigitől vagyok ilyen ramatyul?

Cigitől vagyok ilyen ramatyul?

Figyelt kérdés
5éve dohányzom(napi 1 doboz).Az utóbbi 2 hétbe hol leraktam holnap nem.. Először is leraktam 1 napra..másnap rágyújtottam..torokfájás,orrfolyás,rekedtség.Utána normálisan cigiztem mindennap,de éreztem,hogy valami nem ok..mer fájt a torkom.Megint elhatároztam,hogy lerakom...3 napig nem gyújtottam rá,aztán tegnap ellenálltam a kísértésnek,és egyből 4 óra alatt 5 szál...Borzalmasan fájt tegnap a fejem,ma reggel meg úgy keltem,hogy nem kapok levegőt az orromon,mer csurig be van dugulva, a torkom irtózatosan fáj,és a közérzetem se a legjobb.Nekem az tűnt fel,(mer eddig semmi ilyen problémám nem volt még dohányoztam)hogy mióta letettem és visszaszoktam utána lettem szarúl.Szerintetek ez lehet a dohányzástól? De akkor miért nem tapasztaltam ezeket a tüneteket eddig? Azt hiszem,hogy soha nem fogok rágyújtani,mer jelenleg ránézni sem tudok.. Előre is köszönöm :)
2012. jan. 10. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztosan van egy kis meghűléses betegséged, erre a dohányzás hajlamosíthat is, a már megszerzett betegség tüneteit pedig erősítheti, egyben elhúzódóbb miatta a lefolyása. Ha most úgy is rosszul vagy a cigitől, leg ideálisabb alkalom a leszokásra.
2012. jan. 10. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
inkább megfázás, vagy vírus, hiszen eddig nem volt panaszod. Am ha pár napra leteszed, majd rágyújtasz attól igen, fájhat a fejed, hiszen kicsit kitisztulsz ez miatt az új füst bekábít. Az orrrfolyás tuti nem a cigi miatt van.
2012. jan. 10. 12:01
 3/5 anonim válasza:

velem még nem történt ilyen

sztem amikor leteszed a tüdőd elkezdi üríteni a kátrányt

és amikor újra rágyujtassz ez a fojamat megáll és azért vagy szarul...

NEMTUDOM! fordulj orvoshoz

2012. jan. 10. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

A nikotin hiány produkál elvonási tüneteket.

Amúgy mikor én szoktam le, 1 hónapig köhögtem mint az állat, de ezek elmúlnak egy idő után.

2012. jan. 10. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Mikor először próbáltam leszokni, akkor nem letettem egyből, hanem néha elszívtam egy-egy szálat, és mikor egy-két-három nap kimaradt, akkor hirtelen beteg lettem (nátha, fáj mindenem, nincs hangom, köhögök). Aztán mikor rendesen leszoktam, akkor az utolsó cigi után pár nappal megint orrom bedugult, annyira berekedtem, hogy napokig semmi hangom nem volt. Öt-hat nap alatt kilábaltam belőle, de azóta kétszer is voltam már beteg, és azt vettem észre, hogy sokkal lassabb lefolyású a köhögés miatt, és mindig elmegy a hangom, pedig a cigi előtt ilyen soha nem fordult elő. Gondolom ha már kicsit jobban kiürül a tüdőm, akkor jobb lesz a helyzet... Remélem:) Éééés nagyon sok kitartást:)
2012. jan. 11. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!