Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 13 éves vagyok 178 centi 95...

13 éves vagyok 178 centi 95 kiló cigizek iszok normális ez?

Figyelt kérdés
---
2009. jún. 7. 01:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%

háát akárki akármit mond ez 1 életkori sajátosság, majd kinövöd 1 idő mulva ha nagyobb leszel és családod lesz vagy nemtudom amugy én még 13 sem voltam amikor rákattantam a dohányzásra, mondjuk az azóta is megy :( de avval sztem nincs baj ha az ember hétvégente elmegy iszik 1-2 sört vagy nemtudom és jolérzi magát vagy bort de nem kell mindig részegnek lenni... nemsok értelme van ha hülyeségeket beszélsz hánysz és érdekes helyeken alszol...

a kilóra nem tudok mondani semmit soknak tünik de elég magas is vagy hozzá szerintem

2009. jún. 10. 02:45
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
de persze ez a hétvégi sörözés is minimum egy 15ös karikás szerintem...
2009. jún. 10. 02:46
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Én is ugyan ezt csináltam!És nő vagyok.12 és 16 éves korom közt cigiztem,de már nem is gyujtok rá (20 vagyok)

A piálásról meg huuuu....szintén 16évesen hagytam fel vele.

éppen jogot hallgatok,és 1 éve komoly kapcsolatban élek.mindig tudd,mit csinálsz.az a lényeg.

2009. jún. 10. 18:59
 14/22 anonim válasza:
87%
Hát eléggé NEM!! Am én 182 cm vagyok és 13 éves
2009. jún. 11. 20:31
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

Kérd meg a szüleidet,hogy tegyenek el az ápolásodra nagyon sok pénzt! Az oxigénpalackért is fizetni kell,a detoxikáló is pénzbe kerül.Nyugodtan igyál,cigizz,biztosan lefogysz. Gondolom láttál már alkoholistát,sztem nem kövérek, a legjobb folyókúra!

Ha az én gyerekem lennél.......! Szóval: nem vagy normális.

(1 dohányzó asztmás,aki már könyörgött oxigénért,ronda halál megfulladni,de az sem kutya,ha részegen elcsapnak)

2009. jún. 13. 09:50
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Miért vagytok durvák a válaszaitokkal? Ezzel csak azt éritek el hogy nem olvassa többé ezt itt... volt egy barátnőm, most nem iszik, s pia, programozó. ő is 170 körüli, de még mindig dagi. rokker lány volt már nem az a abarátai is eltüntek lemorzsolódtak... 24/L vagyok csak hétvégenként rúgok ki a hámból :) Szerintem kezdj el valami sportot, iratkozz be hastáncra!!!! És ne azért cigizz mert a többiek is, nem kell minden alkalommal rágyújtani amikor a többiek. ha e nélkül is beszélgetnek veled megtudod ki az igaz barátod. És mit szoktál inni? Hova jártok? Kocsmába vagy rétre?
2009. jún. 15. 11:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

tegnapelőtt 9:50 vok

Én azért írtam ilyen kegyetlenül,mert 14 évesen kezdtem el dohányozni.Sajnos a mai napig(56N)nem tudom lerakni,mert akaratgyenge vagyok. Az eltelt nagyon sok év megtette a hatását,asztmával küszködöm,ami nem gyógyítható,csak lassítható a folyamat és rengeteg gyógyszerrel.Többször kerültem kórházba,mert nem kaptam levegőt.Borzasztó érzés,hogy nincs oxigén!! megfulladni pedig nagyon csúnya halál.Ezét a sok kemény mondat. Inni pedig 13 évesen sztem korai. De ez az én véleményem.

13 éves kedves kérdező,hidd el magadnak teszel jót,ha nem dohányzol.Ne légy hülye,mint én.

2009. jún. 15. 11:52
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
döntsd el, én 14 éves vagyok, 172 cm, 64 kg, kicsit dagi, szerinted??
2009. jún. 15. 13:38
 19/22 anonim ***** válasza:
56%
NEM NORMÁLIS! És ha az én gyerekem lennél, már rég megpofoztalak volna és bezártalak volna a szobádba, amíg magadba nem szállsz. Nem tudom fiú vagy lány vagy, de ha így folytatod: lány létedre sarkon álló dagadt szopós k---a leszel, fiú létedre meg drogos börtöntörtelék... ez ám a jövő!!! Gondolkodj el rajta.
2009. jún. 15. 16:28
 20/22 anonim válasza:
100%

Komolyan mondom ilyen nincs..és mégis van...

Én 16/L vagyok, és nem hiszem hogy a pia és a cigi lenne a megoldás.

Mértékkel semmi bajod nem lesz...de furcsa h ilyen korán kezded!

Szóval a kérdésedre válaszolva szerintem NEM normális.

2009. jún. 15. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!