Ha egy 12 éves cigizik, az ( nagyon ) káros az egészségére?
Figyelt kérdés
:o2012. febr. 25. 18:51
21/26 anonim válasza:
ha nem tudsz leszokni, az csak egy dolog miatt lehet:
hülye vagy.
térj észhez, gondold át, hogy mit akarsz, és nem nehéz leszokni. Nekem sok év után, napi egy dobozról, egyik napról a másikra sikerült leszoknom, mert le akartam szokni, és semmi mást nem kellett csinálnom, mint átgondolni a cigi előnyeit (üres halmaz..:), és a hátrányait. Egy két napig éreztem picit, hogy jólesne, de eszembe sem jutott volna rágyújtani (pedig ott volt a szobámban még egy fél dobozzal).
Szóval ne legyél már ennyire hülye, nem olyan erős a függőség mint ahogy azt bebeszéled magadnak, pont azért érzed nehéznek, mert hülye vagy, és bebeszéled magadnak.
összefoglalva: hülye vagy
22/26 A kérdező kommentje:
thx
2012. febr. 26. 15:07
23/26 anonim válasza:
12 évesen dohányzol? Ez igen! Csak így tovább, így élhetsz akár 15-16 évet is még.
24/26 A kérdező kommentje:
:D
2012. febr. 27. 18:02
25/26 A kérdező kommentje:
már elég volt a fejmosás, köszönöm ; )
2012. febr. 27. 18:10
26/26 anonim válasza:
Mióta dohányzol? Egy nap mennyit szívsz? Milyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!