A melltartóknak van valami káros hatása a nők egészségére? Hogy érzitek magatokat jobban: melltartóban, vagy nélküle? Kényelmetlen?
Ha a mell és a mellkaskörfogatnak megfelelő méretet használjuk , akkor kényelmes és jótékony hatásu, mert megtámasztja a melleket, megóvja a megereszkedéstől, a bőr nyúlását csökkenti, a futás közben sem fáj ahogy libeg..főleg akinek nagy..és a hátfájás gerincprobléma megelőzhető.
Én pl szivacsosat hordok, nem mert hogy nagyobbnak látszódjon, hanem mert ha nincs szivacs pl a farmerdzseki kidörzsöli.
Gondolom azért kérdezed mert férfi vagy..hát eü szempontból praktikus..
Láttál már afrikai törzsekről dokumentumfilmet,,,ott nem hordanak, amellük elvékonyodik, sérül a szövet és lóg egészen a hasuk aljáig...
Én nem hordok!
kényelmesen érzem magam!
Ahogy én nem hordok alsógatyát (legalábbis itthon), és jól érzem magam nagyon.
http://www.youtube.com/watch?v=LjzZNyx2nyE
Ezt érdekesnek találhatjátok (egy kis angol tudás kell). Egy nagyon bölcs ember szerepel a videóban, aki már emberek százainak az életét tette boldogabbá.
Én hordok melltartót,mert mégiscsak esztétikusabb!De van úgy,h.ha hazaérek az az első dolgom,hogy levegyem,és olyankor szinte fellélegzek/és nem azért mert nemmegfelelő méretűt hordok/..
De viszont van úgy,h.megőrülnék ha nem lenne rajtam,pl.mensi előtt,amikor nagyon feszül a mell.ilyenkor jobban érzem magam abban!
Szóval nálam változó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!