Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szünetben lehet az iskolán...

Szünetben lehet az iskolán kívül dohányozni?

Figyelt kérdés

Most, hogy jött az új törvény minden szünetben járkálnak a tanárok az udvaron és keresik a cigiseket. Ha elmúltam 18, akkor elhagyhatom az iskola területét, és azon kívül dohányozhatok? Azt tudom, hogy amíg a tanítás tart, addig a tanár felelős a diákért, ez 18 felett is így van? Valahogy meg kéne oldani ezt a dohányzást, mert úgy érezzük magunkat, mintha az óvodában lennénk-.-

Olvasni nem tudó, idióta nemdohányzók véleményére nem vagyok kíváncsi.

2012. febr. 9. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk, így, hogy nincs aki példát mutasson, megértem. Így engem sem motiválna semmi.

3-as 4-es mióta számít jó tanulónak? Középiskolai anyag mennyiségét egy félév alatt adják fel jobb egyetemeken. Ehhez képest egy középsuli egy nulla.

2012. febr. 10. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
9%

Hogy mi a jó a dohányzásba...

És te meg minek szívod azt a szart?! Döglenél bele!

2012. febr. 10. 18:38
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, nyugodj meg, bele fogok dögleni. Ha már a jó kívánságoknál tartunk, akkor én azt kívánom, hogy amennyi pénzt cigire költök, te annyit költsél gyógyszerre:) Látom analfabéta vagy, kérdésben az utolsó sor így néz ki: "Olvasni nem tudó, idióta nemdohányzók véleményére nem vagyok kíváncsi." A Te nyelvedre fordítva: ha nem tucc óvasni akkó takaroggyá innen eefelé. Remélem így sikerül értelmezni:) További szép estét kedves primitív barátom:)
2012. febr. 10. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt külön dohányzó, de január eggyel ugye meg kellett szüntetni. Azóta sűrűbben megyek vécére. :D

20/L

(Ja és nem vagyok buta, csak évvesztes vagyok és voltam nulladik évfolyamon is, így jött össze két év csúszás)

2012. febr. 11. 10:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Na jól van ne itt veszekedjetek. 20/csaj eszembe nem jutott volna téged lebutázni:D Én a wc-t nem szeretem, gondolom tudod, hogy milyenek a fiú wc-k... kb. a cigi illatát nem érzem a hugyszagtól... Na mindegy az biztos, hogy nem tudnak eltiltani a cigitől, mi akkor is szívjuk! Köszi a válaszokat
2012. febr. 11. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, mi lányok valamiért tisztábbak vagyunk xDD
2012. febr. 11. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szünetbe budi. Tesin megoldjuk az udvaron. 6.óra után meg már bárki ki-be járkálhat!

17/F

2012. febr. 12. 20:45
 18/18 anonim válasza:
77%
nálunk az van, hogy a sulhból bármikor elmehetsz csak ha nem mész vissza beirnak:D én néha hazaugrok szünetben ha otthon hagyok valamit, mellesleg 13 éves vagyok és szó nélkül kiengednek. am meg szerintem minden sulhban ki lehet menni, csak pl. nalunk ki van irva h 5meteren belül tilos a dohagnyzas
2012. febr. 13. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!