Szünetben lehet az iskolán kívül dohányozni?
Most, hogy jött az új törvény minden szünetben járkálnak a tanárok az udvaron és keresik a cigiseket. Ha elmúltam 18, akkor elhagyhatom az iskola területét, és azon kívül dohányozhatok? Azt tudom, hogy amíg a tanítás tart, addig a tanár felelős a diákért, ez 18 felett is így van? Valahogy meg kéne oldani ezt a dohányzást, mert úgy érezzük magunkat, mintha az óvodában lennénk-.-
Olvasni nem tudó, idióta nemdohányzók véleményére nem vagyok kíváncsi.
Mondjuk, így, hogy nincs aki példát mutasson, megértem. Így engem sem motiválna semmi.
3-as 4-es mióta számít jó tanulónak? Középiskolai anyag mennyiségét egy félév alatt adják fel jobb egyetemeken. Ehhez képest egy középsuli egy nulla.
Hogy mi a jó a dohányzásba...
És te meg minek szívod azt a szart?! Döglenél bele!
Nálunk volt külön dohányzó, de január eggyel ugye meg kellett szüntetni. Azóta sűrűbben megyek vécére. :D
20/L
(Ja és nem vagyok buta, csak évvesztes vagyok és voltam nulladik évfolyamon is, így jött össze két év csúszás)
Nálunk szünetbe budi. Tesin megoldjuk az udvaron. 6.óra után meg már bárki ki-be járkálhat!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!