Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szünetben lehet az iskolán...

Szünetben lehet az iskolán kívül dohányozni?

Figyelt kérdés

Most, hogy jött az új törvény minden szünetben járkálnak a tanárok az udvaron és keresik a cigiseket. Ha elmúltam 18, akkor elhagyhatom az iskola területét, és azon kívül dohányozhatok? Azt tudom, hogy amíg a tanítás tart, addig a tanár felelős a diákért, ez 18 felett is így van? Valahogy meg kéne oldani ezt a dohányzást, mert úgy érezzük magunkat, mintha az óvodában lennénk-.-

Olvasni nem tudó, idióta nemdohányzók véleményére nem vagyok kíváncsi.

2012. febr. 9. 17:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ez úgy megy, hogy a portás kiengedi a diákokat az iskola elé cigizni. plusz 12-ig nem lehet elhagyni az iskolát(csak cigizésnél, de portástól is függ). viszont az iskola felel a testi épségetekért. ha történik valami baleset, és órád lenne akkor, az iskolát fogják megb*szni.
2012. febr. 9. 17:59
 2/18 anonim válasza:
Nálunk is így van és még igazgatóit is kapnak azok akiket rajtakapnak...Huh, hátha szünetben ellehet hagyni az iskolát akkor kimehetsz egyet elszívni, mert hát akkor mért ne?18 felett vagy,iskolán kívül...régen is így volt(akkor is kimentek szünetben suli elé és dohányoztak annyi).Ez a tanár felelős a diákért ezt nem nagyon értem, hát most eldöntötted felnőtt vagy, nem látok ebben nagy szabálysértést.
2012. febr. 9. 18:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is, akit elkapnak az udvaron, a wcbe, az igazigatóit kap. Mondjuk azért mert egy csikk 30 ezer forint. Viszont mi kilógunk a szünetekbe cigizni, mert nálunk még a 18+osokat se engedik ki. De velem menék ezt megtenni kidobnám a portással az ablakot.
2012. febr. 9. 21:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Jobb hogyha megszokod, reggel "feltankolsz", esetleg nikotinos rágó vagy tapasz ha nagyon kell. Én is ebben voltam 2éven keresztül, sikerült kibírni hogy csak kétszer tudok rágyújtani 7:30tól 2-ig, pedig akkor még elment napi egy dobozzal is. Melóhelyen se tudsz majd mindig elmenni cigizni, jobb ha már most felkészülsz rá.
2012. febr. 10. 00:05
 5/18 anonim ***** válasza:
56%
Az iskola házirendjében ennek a szabályozását is lehet kérni. Nagyon "vagányul" hangzik a portás dobálása, de neki is van főnöke, ami megmondja mit szabad és mit nem. Várom a lepontozást. (Egy pedagógus)
2012. febr. 10. 10:25
 6/18 anonim ***** válasza:
47%
Bárcsak a leckeírásban, tanulásban lennél ilyen kreatív, konstruktív :D Sokkal többre vinnéd.
2012. febr. 10. 12:23
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Hú, de kemény az utolsó két válaszoló! Ha én már elmúltam 18 éves nekem nem fogja megmondani senkise hogy mikor megyek ki az iskolából! A tanárnak meg üzenem hogy előbb tanítani kéne megtanulni, aztán osztnai az észt! buik...
2012. febr. 10. 15:38
 8/18 anonim ***** válasza:
40%
Így van, már nagyfiú vagy... valakinek söprögetni is kell majd, meg elvégezni az alja munkát, felvenni a devizahitelt, nyögni az adóterheket.
2012. febr. 10. 16:31
 9/18 A kérdező kommentje:

Kovi bácsi válasza:

Bárcsak a leckeírásban, tanulásban lennél ilyen kreatív, konstruktív :D Sokkal többre vinnéd.

-

Ezt nekem szántad? Ha igen akkor elárulom, hogy nem vagyok rossz tanuló, 3as 4es vagyok. Azért mert valaki dohányzik, nem biztos, hogy hülye. Vannak dohányzó tudósok is... Egyik válaszoló írta, hogy 18 évesen had csináljuk az amit akarunk. Igen, 18 évesekre, azaz felnőtt emberekre nehogy már a tanároknak kelljen vigyázni-.- Attól még mert kimegyek az iskola elé nem fogok meghalni. Mert nálunk az iskola területének az elhagyásáért igazgatói intő jár. Tavaly ezért már fegyelmin voltam... Haveromék iskolájában úgy van, hogy ha elmúltál 18, akkor a szülő írhat az ellenőrzőbe, hogy dohányozhasson a gyerek és őket így kiengedik az utcára. Náluk a tanárok nagy része is dohányzik, szerintem a mi iskolánkban ez a baj, hogy csak 1 tanár dohányzik. Mindegy én így is fogok dohányozni, szüleim azt mondták, ha fegyelmire akarnak küldeni, akkor majd elmondják az igazgatónak a véleményüket erről az egész antidohányos f@szságjukról.

2012. febr. 10. 18:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi a válaszokat.
2012. febr. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!