Nem lehet innentől dohányozni oktatási intézményekben. Mennyire érint téged? Hogyan viseled?
Mióta szívod/szívtad?
Milyet és mennyit?
Tényleg hatásos lehet a leszokásban?
Hogyan oldod meg, hogyha végképp nem bírod ki nélküle?
köszönöm az eddigi válaszokat, ha lehet, kort és nemet is írjatok... :)
egyébként nekem olyan középiskolám volt, ahol volt udvar és a 18. évet betöltött diákok dohányozhattak
1. Hát eléggé, mint a legnagyobb dohányost az osztályban. A tanár még rám és az ikertesómra nézett kedden "Mi van lányok, hogy fogtok cigizni?"-kérdezte vigyorogva. Tény, hogy mi és a húgunk (eggyel alattunk jár) vagyunk a legnagyobb bagósok, bár kábé a suli 60%-a cigizik, érdekes módon a lányok inkább,a fiúk közül csak páran, bár ez erősen lányos suli-több mint kétszer annyian vagyunk. (Amúgy változó, mi a 23-an végzősök, abból 9-en, de a húgom 28 fős osztályából tizen sokan.)
2. Eddig nem túl nehezen, mostantól sűrűbben használt a női vécé :D Kicsit retró érzésem van, mert általánosban is vagy a vécében vagy a focipálya mögött cigiztünk, itt meg volt dohányzó elsőtől (papíron 18 felett mehettél oda, gyakorlatilag felsőbb osztályos barát kellett hozzá és a tanárok már elnézték, első héten én+ikertesóm összehaverkodtunk pár végzős bagós csajjal). Némi nosztalgia nem árt! :D
3. 14 éves korom óta. Mivel hármunkról írok, ikertesóm három hónap híján tizenöt volt, húgom 14.
4. Piros multit, két dobozt. Ikertesóm kék multi, kevesebb mint egy doboz-max egy, húgom piros PallMall, másfél doboz.
4. Nem hiszem, mert minden megy tovább, ma a vécéajtó előtt nekem, egyik barátnőmnek plusz húgomnak beszólt röhögve az egyik tanár "Mentek pisilni?" "Igen, tanár úr :D" "Jó, azért öngyújtót vigyetek!" és röhögött.
5. Lásd a kettes és négyes pont.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!