Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem lehet innentől dohányozni...

Nem lehet innentől dohányozni oktatási intézményekben. Mennyire érint téged? Hogyan viseled?

Figyelt kérdés

Mióta szívod/szívtad?

Milyet és mennyit?

Tényleg hatásos lehet a leszokásban?

Hogyan oldod meg, hogyha végképp nem bírod ki nélküle?

2012. jan. 3. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Iskolákban eddig sem lehetett dohányozni, a diákok még is dohányoztak. Szerintem ez most sem fog változni.
2012. jan. 3. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Tíz éve dohányzom, és nem értem. Az biztos, hogy leszokni nem fogok miatta. Mindenesetre meg lehet oldani a dolgot, kimegyek az utcára és kész. Csak kényelmetlen.
2012. jan. 3. 20:33
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat, ha lehet, kort és nemet is írjatok... :)

egyébként nekem olyan középiskolám volt, ahol volt udvar és a 18. évet betöltött diákok dohányozhattak

2012. jan. 3. 20:35
 4/10 anonim válasza:
Nam most ezzel az a baj, hogy eddig nálunk ki volt jelölve egy dohányzó hely oda mentek nem zavartak senkit. Most, hogy nem tudnak hova menni bemennek a wc-be és ott gyujtanak rá, mert nem bírnak ki 6-7 órát. Igen így tényleg sokkal jobb hogy nem mehetsz a wc-be hugyozni egy jót, mert ott állnak 20-an. Hát gratulálok ezt tényleg jól megoldották (Y)
2012. jan. 3. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Eddig sem szabadott, mégis elfüstölök fél dobozt minden nap a suliban. A tanárok nagy része leszarja, van 1-2 akivel nem szabad találkozni cigizés közben, miattuk már 1 fegyelmin túlvagyok:D
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, és 18F
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez így van, iskolában eddig is toltuk, ezután is fogjuk:D
2012. jan. 3. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
A suliban eddig is toltuk, és ezután is fogjuk. Így van. Egyébként nálunk is be jött már ez a rendszer, most már a tanárok is a wc-ben cigiznek, ha nagyon szar az idő :D:D:D:D
2012. jan. 3. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként meg az utolsó vagyok: két éve dohányzok, Kék multitól a piros marlboroig mindent szívok, attól függ mihez van kedvem, kb. fél dobozt egy nap, de nagyon gyakran elmegy 1 doboz is. Ha meg végképp nem bírom ki nélküle akkor szenvedek, vagy kimegyek az utcára.
2012. jan. 3. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:

1. Hát eléggé, mint a legnagyobb dohányost az osztályban. A tanár még rám és az ikertesómra nézett kedden "Mi van lányok, hogy fogtok cigizni?"-kérdezte vigyorogva. Tény, hogy mi és a húgunk (eggyel alattunk jár) vagyunk a legnagyobb bagósok, bár kábé a suli 60%-a cigizik, érdekes módon a lányok inkább,a fiúk közül csak páran, bár ez erősen lányos suli-több mint kétszer annyian vagyunk. (Amúgy változó, mi a 23-an végzősök, abból 9-en, de a húgom 28 fős osztályából tizen sokan.)

2. Eddig nem túl nehezen, mostantól sűrűbben használt a női vécé :D Kicsit retró érzésem van, mert általánosban is vagy a vécében vagy a focipálya mögött cigiztünk, itt meg volt dohányzó elsőtől (papíron 18 felett mehettél oda, gyakorlatilag felsőbb osztályos barát kellett hozzá és a tanárok már elnézték, első héten én+ikertesóm összehaverkodtunk pár végzős bagós csajjal). Némi nosztalgia nem árt! :D

3. 14 éves korom óta. Mivel hármunkról írok, ikertesóm három hónap híján tizenöt volt, húgom 14.

4. Piros multit, két dobozt. Ikertesóm kék multi, kevesebb mint egy doboz-max egy, húgom piros PallMall, másfél doboz.

4. Nem hiszem, mert minden megy tovább, ma a vécéajtó előtt nekem, egyik barátnőmnek plusz húgomnak beszólt röhögve az egyik tanár "Mentek pisilni?" "Igen, tanár úr :D" "Jó, azért öngyújtót vigyetek!" és röhögött.

5. Lásd a kettes és négyes pont.

19/L

2012. jan. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!