Miért erőltetik a marihuána tiltását?
Egyszerűen nem értem. Az ország most elég rossz helyzetben van, ez politikai nézettől függetlenül elismerhető. Ha a kannabiszt legalizálnák és 18 év alatt nem lehetne venni, se fogyasztani és még adót is kivetnének rá, azzal az állam csak nyerne, ezt a normális társadalmak már régen felismerték. Magyarországon viszont sok ember úgy látja a marihuánát, mint halálos mérget. Eleve egy ártalmatlan növényről van szó, aminek régóta ismerjük a negatív, de a pozitív hatásait is, viszont manapság a fiatalok gyakrabban használnak veszélyes szintetikus "bio" keverékeket, csak azért mert azok legálisak. Az a rossz ebben az egészben, hogy álszent a kormány, mert az alkohol körüli kultusz kialakításában az állam 100%-ig részt vesz és támogatja. Mellesleg fejlettebb országokban már megtették a lépéseket a legalizálás, vagy minimum a dekriminalizálás felé. Mi értelme büntetőeljárásokat indítani fiatalok ellen, akik elszívtak egy jointot? És még milyen sok hasznos dolog készülhetne kenderből...
A TILTÁS LÁTHATÓAN NEM JÓ POLITIKA!
A marihuána kb annyira veszélyes, mint a cukor.
Az alkohol a kokainnal van egy szinten veszély szempontjából.
És nem, nem kell még több szenvedély, de az ember már csak ilyen, kellenek neki boldogító dolgok, és azért mert egy ember mondjuk havonta eltol egy humoros cigit nem lesz se jobb, se rosszabb, mint a többi.
És az, hogy a marihuána a cukorral van egy szinten, azt nem a kevertre értettem, hanem pl fűpipából való elszíváson.
És nem, még nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!