Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért erőltetik a marihuána...

Miért erőltetik a marihuána tiltását?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Az ország most elég rossz helyzetben van, ez politikai nézettől függetlenül elismerhető. Ha a kannabiszt legalizálnák és 18 év alatt nem lehetne venni, se fogyasztani és még adót is kivetnének rá, azzal az állam csak nyerne, ezt a normális társadalmak már régen felismerték. Magyarországon viszont sok ember úgy látja a marihuánát, mint halálos mérget. Eleve egy ártalmatlan növényről van szó, aminek régóta ismerjük a negatív, de a pozitív hatásait is, viszont manapság a fiatalok gyakrabban használnak veszélyes szintetikus "bio" keverékeket, csak azért mert azok legálisak. Az a rossz ebben az egészben, hogy álszent a kormány, mert az alkohol körüli kultusz kialakításában az állam 100%-ig részt vesz és támogatja. Mellesleg fejlettebb országokban már megtették a lépéseket a legalizálás, vagy minimum a dekriminalizálás felé. Mi értelme büntetőeljárásokat indítani fiatalok ellen, akik elszívtak egy jointot? És még milyen sok hasznos dolog készülhetne kenderből...

A TILTÁS LÁTHATÓAN NEM JÓ POLITIKA!

2012. febr. 6. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
A marihuána gyógynövény nem kábítószer. El sem hinnétek mennyi mindenre lehet használni és mennyi betegség gyógyítható vele. És ami a legfontosabb szerintem, hogy fa helyett kenderből is lehetne papírt készíteni és nem kéne esőerdőket kiirtani stb.. De hát sajnállak titeket hogy ennyire el vagytok butítva a rendszernek köszönhetően.
2012. febr. 9. 17:48
 12/16 anonim válasza:
0%
És ez mennyire igaz, hogy a média csak elbutítja az embert és tömik belé a hülyeségeket csak mert a rendőrbácsi azt mondta. a marihuána a legveszélytelenebb drog szerintem ellentétben az alkohollal meg a dohánnyal.
2012. márc. 12. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:

A marihuána kb annyira veszélyes, mint a cukor.

Az alkohol a kokainnal van egy szinten veszély szempontjából.

És nem, nem kell még több szenvedély, de az ember már csak ilyen, kellenek neki boldogító dolgok, és azért mert egy ember mondjuk havonta eltol egy humoros cigit nem lesz se jobb, se rosszabb, mint a többi.

És az, hogy a marihuána a cukorral van egy szinten, azt nem a kevertre értettem, hanem pl fűpipából való elszíváson.

És nem, még nem csináltam.

2012. márc. 24. 21:16
 14/16 anonim válasza:
A halál büntetés kivetése a drog kereskedőkre Singapurba bejött.
2012. aug. 24. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, ha meg legalizálnák, akkor néhány évtizeden belül a sok drogos irányíthatná az országot :D
2013. márc. 20. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
"Az alkohol a kokainnal van egy szinten veszély szempontjából. "-Akkor minek van szükség kokainra? Ott a pia.
2013. márc. 20. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!