Leszoktál? Milyen elfoglaltságot tudsz ajánlani.
Allen Carr - Végre nem dohányzom
Ez egy könyv, olvasd el. Segíthet leszokni, nekem is ezzel sikerült csak 8 év cigi után, és még 2 másik ismerősömnek is akinek odaadtam. Még csak nem is hiányzott utána a cigi. Tudom furán hangzik, hogy egy könyvtől leszokni... én sem hittem benne. De a lényeg hogy sikerült.
Ingyen le is lehet tölteni a könyvet, nem olyan nagyon hosszú.
Ha meg hangoskönyvben kell, írj privátot:))
Én sem tudtam, hogy segíthet-e egy ilyen, én 3év (napi 1doboz) után szoktam le egyik napról a másikra a könyv meghallgatása után. És nem kell szorongani, nem kell pótcselekvés, nassolás, meg ilyesmi, még csak ideges sem voltam, nyugodtabb voltam mint az elmúlt 2-3évben bármikor. Szóval én is azt tudom neked ajánlani:)
Leszoktam, nekem csak annyi a bajom vele, hogy sok az unatkozok , mivel eddig ha cigiztem átlagba 7-8 percig tartott, na már most ha 15 szálat elszívtam akkor 105-120 perc időm le volt "foglalva". Jelenleg belevágtam a sportolásba, nem zabálok többet. Teljesen magamtól raktam le, nem volt se tapasz, se gyógyszer, se semmi. Egyik napról a másikra, tudatosítottam magamba, hogy büdös, undorító, gusztustalan, árt az egészségemnek, és drága... ezt minden nap ismételgettem magamnak. Fejben dől el minden, nem azt mondom vannak hullámvölgyek, volt olyan napom mikor lekapartam volna a falat is egy szál cigiért, de lefoglaltam magam (főztem, mosogattam, gépeztem, tévéztem, vagy bármi amit szeretsz csinálni) és elmúlt az érzés.Ma már ott tartok hogy, ha megérzem a cigi szagát felfordul a gyomrom, és hánynék legszívesebben.
Sok sikert a leszokáshoz, nem olyan nehéz mint sokan mondják.
Mondom ezt 12 év erős bagózás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!