Leszoktál?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 11:27
1/28 A kérdező kommentje:
5-ik napja nem szívom! aki megélte neki melyik volt a legrosszabb időszak? (most még semmi)
2012. jan. 24. 11:28
3/28 anonim válasza:
Leszoktam 1,5 éve. Az első 5 nap volt komolyság, utána semmiség... nekem.
4/28 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jan. 24. 11:34
5/28 anonim válasza:
amúgy haverom le akart szokni ő 3 napig bírta kb..
szóval én is azt mondom hogy az első pár nap a nehéz.
6/28 anonim válasza:
Én ha egy napot kihagyok, már érzem, hogy tisztul a szervezetem, utána nem esik annyira jól. Szóval nem reménytelen, csak rá kellene már szánnom magam.
7/28 A kérdező kommentje:
pénteken 40 fokos lázzal feküdtem! a tudatomban eldöntöttem hogy leszokok!most kedd van, már rendbe vagyok ! ha hiszitek ha nem !nem hiányzik! pedig volt nap hogy 2 dobozzal elment!
már rég leakartam szokni! magam sem hiszem el!
2012. jan. 24. 12:50
8/28 anonim válasza:
Második vagyok.
Ez kiváló. Én napi 2 dobozzal szívtam 20 éven át... És ezer helyre leírtam már itt is és más fórumokon is, hogy sokkal könnyebb leszokni, mint az ember gondolja. Viszont könnyebb is visszaszokni, mint az ember gondolja... :)
10/28 anonim válasza:
Nekem nem volt nehéz letettem és kész. 10 év után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!