Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszoktál?

Leszoktál?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 11:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Még nem, de már érőben van a dolog.
2012. jan. 24. 14:47
 12/28 A kérdező kommentje:
majd a reggeli kávézásnál lesz furcsa,cigi nélkül? dehát ha eddig kibirtam! van ez a elektromos cigi nem tudom kinek mit mond ,de szerintem sz@rt nem ér!
2012. jan. 24. 17:15
 13/28 anonim ***** válasza:

# 6/12 -nek :D Dettó! :D

Kérdező utolsó válaszára: Az elektromos cigi semmit nem ér, népkábítás.. Max annyit h nincs benne kátrány.. De leszokni nem fogsz vele.. Vagyis idézőjelesen leszoksz.. De ugyanúgy szívod, és ha elromlik netán az e-cigid utánna nyúlsz a rendesért vissza.. :) De ha leszokni készülsz jól teszed, én is effelé próbálnék hajolni.Csak nekem nagyon rossz a megszokás :D Én az miatt szívom:D

2012. jan. 24. 18:26
 14/28 anonim ***** válasza:
Ma 4 hete, hogy nem gyújtottam rá. (kivéve 2x mikor buli volt. :P) Helyette e-cigit szívok. Jól érzem magam. :)
2012. jan. 24. 18:32
 15/28 anonim ***** válasza:

"én rá se szoktam"

Akkor ha nem szoktál rá akkor miről szoktál le?

Amúgy én 4 napja nem szívom elég rossz de már nincs rá lóvé és muszáj vagyok leszokni minden emelkedett csak a fizu nem így hát valamin spórolni kell, inni már nem iszom alkoholt 5 éve azt sem futja a fizu, még a kávé van de lehet, hogy erről is lekel tennem sajnos 7 éve nem volt béremelésem már semmire nincs pénzem szomorú vagyok, hogy mindenről le kell tennem (leszokni)

2012. jan. 24. 19:17
 16/28 anonim válasza:
Én is leszoktam már lassna egy hónapja nem szivom:) teljesen jol vok Néha hiányzik maga a mozdulatsor de semmi pénzért nem gyujtanék rá ujra :D
2012. jan. 24. 20:38
 17/28 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

ma már 6-ik napja nem dohányzom!:)

nem akarom elhinni hogy ilyen könnyű lenne?(pedig én 2 db)

üzenem minden dohányosnak fogja meg a kezében,szájában tartott cigit és NYOMJA EL örökre!!( büdös,drága,sárga lesz a fogad,tüdőrák...stb)

2012. jan. 25. 13:43
 18/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Kivánom,hogy nagyon kitarto legyél!Én tavaly döntöttem el,hogy leszokom,az első egy hónapom nekem is olyen volt,mint most neked,azt hittem túl vagyok rajta és csodálkoztam,hogy milyen könnyen ment.Aztán egy bulin rábeszéltek,hogy szivjak el egy szálat és akkor elindult a lavina.Visszaszoktam.Illetve szerintem még nem is szoktam le teljesen,csak azt hittem és úgy gondoltam,hogy "én már leszoktam,ez az egy szál nem árthat".Erre most megint napi egy dobozzal szívok.Nagyon fontolgatom a leszokást és második nekifutásra sokkal kitartóbb leszek.

Neked is ezt tanácsolom!Ne engedj a kisértésnek!

2012. jan. 25. 19:29
 19/28 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

majd a reggeli kávézásnál lesz furcsa,cigi nélkül? dehát ha eddig kibirtam! van ez a elektromos cigi nem tudom kinek mit mond ,de szerintem sz@rt nem ér!

Szia, tényleg lóf4szt nem ér, én is szívtam gyakrabban, kb. oda jutottam el hogy már arra is rászoktam, azt szívtam a tv előtt, a rendeset meg az erkélyen. Nagyon nikotinfüggővé tesz.

2012. jan. 25. 19:31
 20/28 A kérdező kommentje:

19.29-nek

örülök hogy így gondolod! nagyon bízom benne hogy nem jutok a te sorsodra,márminthogy visszaszoknák!

köszönöm hogy megosztottad tapasztalatodat.ilyen válaszokért írtam ki a kérdést! kinek sikerült kinek nem!

2012. jan. 25. 20:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!