Leszoktál?
# 19/24 01-25 19:31
Úgy úgy!!!!!!!!! :) Jól mondod,az e-cigitől csak jobban nikotin függő leszel, mert szívod a szobába, meg mindenhol mert lehet.. Legalább a normális ciginél büdös van, és azért ki mégy.. :D Én is próbáltam az e-cigit, és én is szívtam állandóan, olyan függő voltam tőle,hogy mikor azt mondtam elég volt, akkor rendes cigiből majdnem 2,5 dobozzal elszívtam.. Nah akkor parancsoltam 1 álljt, visszaszoktam napi 1 dobozra,de még ezt is lekéne csökkentenem..
A válasz 50%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
Köszönöm mindenkinek, hogy lepontoztok csak azért mert nincs pénzem semmire sem cigire sem alkoholra és már kávéra sem lesz okos emberek ezek a magyarok ezt is pontozzátok le az álla meg vigyefel a cigi árát 100000ft-ra/doboz és majd tisem bírjátok megvenni mert nem veszitek észre, hogy a politika van benne ebből akar az állam még több pénzt csinálni az ország fele agymosott emberek nem lássák a fától az erdőt sajnálom ezeket az embereket de tényleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!