Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Volt már, hogy leszoktál...

Volt már, hogy leszoktál hosszabb-rövidebb időre?

Figyelt kérdés
Nehéz volt letenni a cigit? Hogy sikerült? Miért gyújtottál újra rá?
2011. okt. 29. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a terhességem alatt mintha egy gombot kikapcsoltam volna az agyamban: eszembe se jutott rágyújtani, és öszintén nem is kívántam!!!! Ahogy meglett a kisbabám, és nem szoptattam, lassan lassan elövettem egy szál cigit. Ma kb. 2 csomag fogy el egy héten, és vannak napok h nem gyújtok rá, de 2 nap után nem bírom. Tényleg minden a fejben döl el!
2011. okt. 29. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi dohányos vagyok, néha szívom 1-2 hétig, aztán pár hónapig nem. Azért gyújtok rá, mert kedvem támad hozzá. Nem jó hosszú ideig vagy gyakran szívni, mert az rontja a közérzetet (fáraszt, csökkenti az ember energiáját).
2011. okt. 30. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszer leszoktam, az volt életem legrosszabb másfél órája XD!
2011. okt. 30. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt hogy leszoktam két hónapra. Az első hónap után nem is nagyon gondoltam rá, tök jól voltam nélküle. Aztán sajnos volt egy elég rossz időszak, azzal kezdődött, hogy a párommal szétmentünk, utána kitettek a munkahelyemről, mert megszűnt az iroda, ahol dolgoztam. Na akkor megint rágyújtottam, a cigi ha nem is nagyon, de egy kicsit megnyugtatott. Azóta sajnos megint szívom, de tervezem hogy megpróbálom megint.
2011. okt. 30. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Ja, egy hónapra, de aztán megint volt alkalom, mert kikerültem a kórházból és vettem egy csomag marlborót én állat. Azóta is napi 1 dobozzal szívok.
2011. okt. 30. 13:54
 6/7 okazaki shinichi ***** válasza:
Volt hogy, úgy döntöttem leszokok egy hétig bírtam vagy még addig se mostanra már napi fél és 1 doboz körül szívok!
2011. okt. 30. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Először akkor szoktam le, amikor anyám előtt lebuktam,és láttam hogy sírva megy el.Nagyon bántott hogy ezzel fájdalmat okozok neki és abban a pillanatba kidobtam a kukába a doboz cigit és eldöntöttem hogy soha nem gyújtok rá.3 hónap múlva megtudta apám hogy dohányoztam, és megfenyegetett hogy ha meglát nálam egy szál cigit, nem érdekli az sem ha csak másét fogom meg míg az kifújja az orrát, eltöri kezem lábam.Na akkor dafkességből vissza szoktam.

Aztán megint leszoktam saját elhatározásból.Majd fél év múlva közölték az osztálytársaim hogy kirúgtak a suliból, mivel volt rá sansz, el hittem és idegességembe rágyújtottam.

2011. okt. 31. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!