Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Anyum megtalálta a cigit a...

Anyum megtalálta a cigit a táskámban mit mondjak? Hogy magyarázzam ki?

Figyelt kérdés
anyum megtalálta a cigit a táskámban mig aludtam, most nincs itthon de a cigis doboz az asztalomon volt mikor felébredtem, mit tegyek? mit mondjak neki?
2012. jan. 26. 09:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Mit keresett anyud a táskádban? Jogosan háborodj fel. :-))
2012. jan. 26. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy mondd azt, hogy sutyiban elvetted a barátodtól, hogy ne bagózzon, mert mindig olyan undorító bűzös a szája.
2012. jan. 26. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Ne hazudjál anyádnak!
2012. jan. 26. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

monddmeg hogy te aztán nagylány vagy, kurvulhatnál is kedvedre, de te inkább csak büszkén dohányzol.

miért cigizel, ha titkolod közben? Én mikor cigiztem, sosem titkoltam, nem voltam rá büszke, de nem játszottam a hülyegyekeret aki minden szál cigi után 6x mos fogat, és külön rejtekhelyei vannak a ciginek

ha meg félsz, akkor faszér' dohányolsz

2012. jan. 26. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
anya bagózok. de más táskájában túrkálni nem szép dolog...
2012. jan. 27. 23:37
 16/16 anonim válasza:
Anya nem tagadom hogy cigizek ,de nem sokszor csinálom - de mit kerestél a táskámban?
2012. febr. 29. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!