Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Másnak hogy megy a leszokás?...

Másnak hogy megy a leszokás? Nem az ilyen 3 napja nem szívok emberekre, meg a kocadohányosokra vagyok kíváncsi, hanem azokra akik ténylegesen meg akarnak szabadulni a FÜGGŐSÉGÜKTŐL?

Figyelt kérdés
Felvázolom röviden a helyzetem. Éveken át cigiztem, utóbbi 2-3 évben elég sokat, utóbbi 2 évben pedig nem ritkán napi 1 dobozzal is, a legerősebb kategóriából. Körülbelül 3 hónapja (fura, de nem emlékszem a napra pontosan) szívtam utoljára cigit. Volt már 1 éve egy ~3 hónapos leszokásom, de sajnos egy "poénnak" szánt búcsúszál elrontotta és visszaestem. Valahol valami olyasmit olvastam hogy a cigiről való leszokásnak három igazán jelentős idő - intervalluma van : 3. nap, 3.hét, 3. hónap. tehát ezekben az időkben szenvedsz a legjobban. A 3. napot meg a 3. hetet alá tudom írni, de most is elkap hébe-hóba egy olyan érzés(csak már jóval gyengébb mint annak idején ugye..) hogy lehet hogy rágyújtanék, és tényleg a 3.hónap vége felé járhatok körülbelül. Félelmetes hogy mennyire nehéz tőle megszabadulni. Félek azért.1 év múlva milyen lesz vajon?
2012. jan. 15. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

na most jó nagy fasságot írtál:)

Nem nyugtat meg a cigi, csak bemeséled magadnak. Én mióta nem cigizek, sokkal nyugodtabb vagyok, mint bármikor, könnyebben kezelek stresszhelyzeteket mint dohányos időimben. Szóval hülyeséggel érvelsz, valld be, hogy nem is akartál leszokni

2012. febr. 1. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
45%
te irtál hülyeséget ugyan is olyan pszihoaktiv anyagot tartalmaz ami a kőzponti ideg rendszere hoszu táv után igen is hatásal van az hogy te ijen lájtos kis ál dohányos voltál nem jelent semmit és valo szinü azért nincs okod idegeségre mert mert jo kőrülmények kőzt vagy ha egyk naprol a másikra élnél mint sok sok ember az országban neked is lenne okod ideggeskedni
2012. febr. 1. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 3hétnél,de nem vészesek a tünetek,kibírható.Nekem az első 3 nap volt csak vészes.

Ha nagyon elkap a rágyujthatnék,elmegyek futni,és addig futok mig majd kiköpöm a tüdőmet,utána már nem kívánom.

2012. febr. 1. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy elhagyd a cigit, nagyon meg kell ijedni. Nem elég folyamatosan félni. Persze van, akinek ez sem használ.

A minap, hazafelé jövet egy ismerősöm állt a buszmegállóban, és cigizett. Megálltam mellette, hogy elviszem. Mondta, hogy nem hazajön, hanem anyukájához a kórházba, mert délelőtt vágták le a lábát. Meg még nem is jön, mert most gyújtott rá.

2012. febr. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!