Másnak hogy megy a leszokás? Nem az ilyen 3 napja nem szívok emberekre, meg a kocadohányosokra vagyok kíváncsi, hanem azokra akik ténylegesen meg akarnak szabadulni a FÜGGŐSÉGÜKTŐL?
na most jó nagy fasságot írtál:)
Nem nyugtat meg a cigi, csak bemeséled magadnak. Én mióta nem cigizek, sokkal nyugodtabb vagyok, mint bármikor, könnyebben kezelek stresszhelyzeteket mint dohányos időimben. Szóval hülyeséggel érvelsz, valld be, hogy nem is akartál leszokni
Én most vagyok 3hétnél,de nem vészesek a tünetek,kibírható.Nekem az első 3 nap volt csak vészes.
Ha nagyon elkap a rágyujthatnék,elmegyek futni,és addig futok mig majd kiköpöm a tüdőmet,utána már nem kívánom.
Ahhoz, hogy elhagyd a cigit, nagyon meg kell ijedni. Nem elég folyamatosan félni. Persze van, akinek ez sem használ.
A minap, hazafelé jövet egy ismerősöm állt a buszmegállóban, és cigizett. Megálltam mellette, hogy elviszem. Mondta, hogy nem hazajön, hanem anyukájához a kórházba, mert délelőtt vágták le a lábát. Meg még nem is jön, mert most gyújtott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!