Miért jó dohányozni?
# 10/11- Igazad van, sok buta ember van a Földön, te is közéjük tartozol :)
Az autók által kibocsátott szennyező anyagok, valamint a gyárak, nem hasonlítandóak össze a cigifüsttel. Rengeteg ember nem tud autó nélkül közlekedni, mert nem mindenki tanár, hogy suli után nyugodtan hazasétáljon, vagy boltos, vagy akármi. Vannak mesterségek ahova az autó elengedhetetlen.
A gyárak ugyanígy. Ha minden gyárat betiltanának annak te sem örülnél. Valahol gyártani is kell amit te aztán megakarsz venni. De ebbe ne menjünk bele, irtó ostoba példa volt, csakúgy mint az autós is.
Te viszont ne röhögj más képébe amikor rádszólnak, hogy a képükbe fújod a füstöt, mert valószínűleg ott szólnak rád, ahol neked nem lenne szabad dohányoznod. És ilyenkor kerekedj felül a 6 éves gyermek szintjén és ne próbálj kifogást és mentséget találni arra, hogy képtelen vagy betartani a szabályokat.
Nem értem, hogy a büdös száj, a sárga fogak, a rossz lehelet és a bagószagú bőr miért nem zavar senkit?
Van dohányzó rokonom, egy méternél közelebb nem szeretek mellette lenni a büdös szaga miatt!
Én meg a bunkó autósok füstjét nem akarom szívni, úgy, hogy át se engednek a zebrán... Miért nem lehet megérteni, hogy használjatok elektromos autót, vagy ne autókázzatok!
Ha ti rongáljátok az én tüdőmet az idióta autóitokkal, akkor had cigizzek már pls...
Összehasonlítva egy nemdohányzó pesti tüdejét egy dohányzó vidéki tüdejével kb. ugyanolyan eredményeket kapunk, sőt a pestiek körében még rosszabbat... háát... szerintem jogom van élni benzinfüst nélkül... nemde?
Akkor ne szedj gyógyszereket se basszus, ha az autós példa nem tetszik! Beszeded a gyógyszert, belevizelsz a WC-be, azt ki nem mossák onnan... én nem akarom a te gyógyszeredet meginni...
Na... másik példa... rongálod a szervezetemet a gyógyszereddel... meg az alkohollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!