A mentolos cigaretták közül íz szempontjából melyekért éri meg pénzt kiadni?
Figyelt kérdés
A Marlboro Frost Blue-t nagyon dicsérték fórumokon a West Ice-szal egyetemben. Ezek tényleg a legjobbak, vagy van más, amit érdemesebb kipróbálni?2012. jan. 12. 23:10
1/8 anonim válasza:
Marlboro Frost Blue tényleg nagyon jó :)
2/8 anonim válasza:
Attól függ, a hűvös-hideg mentolt szereted-e vagy az "édeskésebbet". Marlboro, az tényleg jóféle, az olyan hideg hatású. Előtte Pall Mallt kóstoltam vagy Domingo mentolos dohányát töltöttem, ezek édeskésebbek - ezeket nem szerettem meg, nem éri meg. :/
3/8 anonim válasza:
Marlboro Frost Blue nagyon jó.
Pall Mall-nak a zöld vékonyszálúja is.
West Ice nekem nagyon nem jött be. Mosópor filing.
4/8 anonim válasza:
A West Ice szerintem olyan, mint a régebbi mentolos rágók. Én szeretem, de tényleg kicsit más, mint a legtöbb mentolos cigi (amúgy is mentolost szívok, de általában Szofit), úgy vagyok vele, hogy néha veszek ilyet, de azért mindig nem szívnám.
5/8 anonim válasza:
Nekem a mentolosból csak a West Ice jön be, tényleg más mint a többi.
6/8 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam mindkettőt, BF jobban ízlett. Nem olyan "érdes" íze van, mint a WI-nek.
2012. jan. 14. 20:41
7/8 anonim válasza:
Vagy Mentolos Dunhill. Abba van 1 kis patron amit szét kell nyomni és úgy jön a mentol .
8/8 anonim válasza:
Roppantós mentolos Dunhill szerintem elég gyengécske-pocsék ízű, bár aki szereti. :) Én ragaszkodom a karakteresebb, füstösebb dohányízhez.
Ja és kóstoltam zöld LD-t. Hááát. Akkor véltem érezni benne a mentolt, amikor becsíptem/berúgtam. Egyébként semmi. Picit frissebb az íze, talán, de mentol? Á, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!