Ti miért, vagyis milyen okkal cigiztek?
16/fiú vagyok...
- 1,5éve cigizek... napi 10-12 szál kent8-as.
Az a helyzet, hogy én nem is tudom miért cigizek. Vagyis csak úgy cigizek, mert eszembe jut,hogy csak úgy szivnék 1 szálat vagy valami.
Meg leszokni se birok, de ez most mind1.
Ti miért cigiztek? mert kivánjátok? vagy csak megszokásból? vagy mert úgy eszetekbe jut? kérlek irjátok oda, hogy hány évesek vagytok, mióta cigiztek, napota hányat szivtok, és esetleg azt is, hogy milyet.
Köszönöm előre is.
"-kivánja a szervezetem, és amit kíván a szervezet, az kell neki "
LOL
tegnapelőtt 18:57 -nek ....lol amit irtál, de azért köszi, legalább jó kedvet csinálltál épp mmost, mikor méék virrasztóra:( nah mind1. köszi:)
És a többi válaszolónak is nagyon köszönöm a válaszát. Ment a zöldkéz.
Még irjatok:)
"-kivánja a szervezetem, és amit kíván a szervezet, az kell neki "
Nem a szervezetednek kell hanem benned van a nikotin féreg és az éhes és jelzi mikor az, és te rágyujtol és meg eteted. közben röhög rajtad, hogy nem bírod letenni, majd megint éhes s te szívod azt a rongy cigit eteted a férget.
mert jól esik.
nem tudok cigi márkát írni, mindig másfajtát veszek sz összes márkát ki szeretné próbálni (általában mindből közép erőset veszek, de szoktam mentolosat is)
30/f
utolsó...mi vagy te parlamenti képviselő vagy valami ilyesmi???
honnan keresel te havonta 800ezret? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!