Ti miért, vagyis milyen okkal cigiztek?
16/fiú vagyok...
- 1,5éve cigizek... napi 10-12 szál kent8-as.
Az a helyzet, hogy én nem is tudom miért cigizek. Vagyis csak úgy cigizek, mert eszembe jut,hogy csak úgy szivnék 1 szálat vagy valami.
Meg leszokni se birok, de ez most mind1.
Ti miért cigiztek? mert kivánjátok? vagy csak megszokásból? vagy mert úgy eszetekbe jut? kérlek irjátok oda, hogy hány évesek vagytok, mióta cigiztek, napota hányat szivtok, és esetleg azt is, hogy milyet.
Köszönöm előre is.
kinek milyen ügy.
És köszönöm a válaszokat! Még irjatok légyszives.
Amúgy meg, nekem szüleim engedik kb 5-6 hónapja. Mert 5x lebuktam, és 6x-orra meg inkább megengedték. Szóval igy megy ez.
Aki meg cigizik, az legalább legyen annyira tökös és valja be otthon, hogy dohányzik és 80 százalék, hogy megengedik. Sok sikert hozzá!
Hát én lassan tíz éve dohányzom. most 24 vagyok!
ÉS azt vettem észre hogy a szervezetem kezd besokallni. Ezt értsétek úgy hogy tavaly nyáron még napi doboz másfél dobozzal szívtam, tudom ez rengeteg, főleg pénzben. Aztán elkezdtem egyre kevesebbet cigizni úgy hogy nem is akartam. Egyszerűen nem kívántam annyit a cigit.
Most ott tartok hogy 2-3 napra elég egy doboz cigi úgy hogy nem is terveztem hogy kevesebbet akarok szívni. Én magam is meglepődtem mikor észrevettem hogy mennyivel kevesebbet szívok.
Ígym én magam sem tudom miért cigizek! Talán a berögzült napi rutinom. kávé, cigi majd reggeli és cigi aztán nasi és cigi..............és így tovább
Ja és mindezzel a kevesebbet szívok dologgal egy a probléma. Zabálok helyette. Eddig is csokifüggő voltam, de azóta szerintem mégjobban azzal pótolom.
Tehát nikotinfüggőségből átestem az édességfüggőségbe. Nap mint nap megkívánok valami édeset, csak az tart vissza tőle hogy hízom :D
Na akkor ide is megyen.
dohányos
Egészségügyi okokból dohányzom
-jó a bélnek, úgy érzem
-jobb tőle jobban kisz@rja magát az ember
Jelmondat:
"A dohányosok hamarabb sz@rnak" (halnak helyett)
-jó a tüdőnek
-a túl sok oxigén káros egyensúlyba kell tartani
-kivánja a szervezetem, és amit kíván a szervezet, az kell neki
-fiatalít
-aki leszokik, azoknak rákot okoz
-fogyaszt, nem akarok dagadt disznó lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!