Vélemények? Cigi drágulás, új törvények stb.
Az emberek majd nem vesznek cigit,így az álla bevétele is csökken.
Szinte mindennek emelik az árát jövőre (ez biztos,újságírótól hallottam) , így mégtöbb ember kerül utcára->de mivel a törvény szerint nem lehet kint tartózkodni a hajléktalannak (ez 'érdekes'.) , és pénze nem lesz,hogy kifizesse a büntetést,börtönbe kerül.Ergo pluszköltség az államnak.....
Nem dohányzom, tehát személyesen nem érint a kérdés, de a véleményemet azért leírom. Azon ismerőseimtől akik dohányoznak mást sem hallok csak panaszkodást. Nincs pénz erre, nincs pénz arra... Mikor megemlítem, hogy le kellene szokni a dohányzásról és akkor egy kicsit több pénz jutna másra, akkor pedig nekem esnek, hogy ennyi örömük had legyen már az életben ha már folyamatosan csak robotolnak! Hát igen, végül is ez is csak nézőpont kérdése. Nekem nincsenek mindennapos anyagi gondjaim, de soha nem is költöttem magamra havi több 10ezer Ft-ot! Pedig én is gondolhatnám úgy, hogy nekem ez jár...
Egyet értek a dohánytermékek drágulásával, ez egy luxuscikk! Hasonlóképpen gondolkodom az alkoholról is.
Szánalmas, ha valakinek ez az egyetlen öröme az életben!
És nem vagyok elfogult, mert a szüleim és anyósomék is dohányoznak! Napi több doboz cigarettára van pénz? Akkor miért okoz gondot kifizetni a számlákat?
Az állam pedig nyilván nem az emberek egészségét félti. Az államnak nem érdeke, hogy sokáig éljünk. De ha választanom kell, hogy honnan teremtsenek elő pénzt a költségvetéshez, akkor az első helyen a dohány- és alkohol termékek állnak!
Szerintem be kellene tiltani a dohánytermékeket az alkoholt a kávét és ami az egészséget károsítja az édességeket stb...
és akkor nincs vita. ezzel azt akarja elérni az állam, hogy össze vesszenek az emberek csak szítsák a tüzet mert a dohányosoknak nincsenek jogai? Mind agyon kell lőni? Milyen felfogás ez? Ép elméjű ember ilyet nem mond csak a rasszisták aki utálja a másikat.Én nem dohányzom de aki ilyet mond azt elítélem. A nem dohányzókat nem zavarja az sok kocsifüst? mert engem nagyon azokat mikor tíltják be?
Az ironikus mondatokat értelmezni kéne tudni. Az üzeneted is elég intelligens volt.
Nem kell hisztizni egy jó csapásirányba induló törvény meghozása ellen.
Neutronlovag
Annyira szánalmasan közelíted meg a dolgokat hogy az már fáj! Kicsit szálj magadba és gondolkozz el azon, milyen stílusban nyilvánítod ki a véleményeid!
hát vagy tiltsák ki a dohányosokat minden közösségből, mondván hogy a cigi rossz, vagy drágítsák a duplájára a jövedéket hogy a dohányzókkal (az ország 30%-a) foltázzák a költségvetési lyukat, amire a nyugdíjpénz nem volt elég, de a kettő együtt az óriási pofátlanság.
mintha kirabolnál valakit, aztán miután megvan amit akarsz, még le is köpnéd. ilyet a cigányok sem csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!