Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Pall Mall blue vélemények?

Pall Mall blue vélemények?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó cigi ? Nemrég vettem egy dobozt egyik barátommal és azt mondták rá hogy light de szerintem rohadtul nem. Szerintetek mégis light ? értelmes válaszokat ha lehet :)
2011. ápr. 13. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Közepes erősségű, szóval nem annyira, picit hasonlít a piros marlborohoz az íze állítólag, nem tudom, én piros marlborot szívtam régebben, bár már réges régen leszoktam. Ha engem kérdezel akkor nem az az atom cigi, de nem is light, éppen ezért közepes. A piros marlboro meg tüdőgyilkos, engem is kicsinált.
2011. ápr. 13. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Közepe erősség. Én utálom az ízét, de van akinek bejön...
2011. ápr. 13. 18:37
 3/6 anonim válasza:
Én most azt szívok,nem light az... 7mg-os...szal közepes,ja..az ize nem a legjobb,sőt én már utálom,de ez van angliában drága az ilyesmi...:D
2011. ápr. 13. 22:08
 4/6 anonim válasza:
Szerintem egész jónak mondható. Az erősségét tekintve,amolyan "közepes". Nekem bejön,ha nincs Kék Multi a boltban,akkor ilyet veszek (: .
2011. ápr. 14. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgattok inkább multi, sőt még a kék philip morrist is ajánlom mindenkinek. De ha valaki tényleg igényes, akkor annak mondom, h a dunhill ára 730 ról 620 ra zuhant :)
2011. ápr. 14. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem,az íze nekem nem tetszik,az erőssége az kb. közepes,pont,mint a minősége.
2011. ápr. 16. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!