Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen a narancs Pall Mall?

Milyen a narancs Pall Mall?

Figyelt kérdés

vennék egyet...

miket tudtok róla

íz/szag/károsanyag...stb.

ja és nagyon vékony??

2011. okt. 20. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:

nem vékony ugyan olyan mint a rendes cigik.

az íze nem rossz, de harmat gyenge.

2011. okt. 20. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
A világ legegészségesebb cigije. Káros anyag tartalma nincs is, kilégzéskor finom gőzzé válik. Nem is vékony, nem is vastag. Olyan, amilyennek lennie kell. Szaga nincs.
2011. okt. 20. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vékony. Normál mérete van. Elég gyenge, de "finom". A szaga sem elviselhetetlen. Jó cigi szerintem. (már amennyire egy cigi jó tud lenni :()
2011. okt. 21. 08:19
 4/9 anonim ***** válasza:
finom
2011. okt. 21. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:

én azt kérdeztem utánna ez mi a fsz?

nem ajánlom rém rossz

inkább sárga multifilter vagy ha mindenképp nsárgát akarsz akkor a vastag pall mall

a vékonyszálút lehamuzod ketté törik

16/L

2011. okt. 23. 22:37
 6/9 anonim válasza:
Én szeretem :) A rendes vastaggal kezdtem, aztán vettem egy doboz vékonnyal is, nekem az jobban bejött, pedig mindenki azt mondja h ugyanaz , nekem akkor is jobb :) Van egy jellegzetes íze, de pont ezért szeretem.
2011. nov. 30. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:

cső lehet h későn írod de azért na... :D

hát nem vok nagy cigis én is ma vettem ja és gyengébbeket szívok :) kb 2 hetente elmegy 1 szál :DD lehet furán hangzik de ez az igazság...háát maga ez a cigi nem rossz én szeretem pont jó erősségű nekem...a füstje se vmi elviselhetetlen sztem jó :))

19/f

2013. márc. 8. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
előző vok *íroK* :D
2013. márc. 8. 18:23
 9/9 anonim válasza:

Nem jó :(

Frissen kb meg sem gyullad, hullik, tök mindegy milyen sűrűre töltöm.

Az egyetlen pozitívum talán amit fel tudok hozni az hogy az íze kevésbé ótvar mint a többi dohánynak amiket próbáltam.

2023. okt. 22. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!