Káros a vízipipa? Sürgős!
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 11:40
1/10 anonim válasza:
Én csak azt tudom biztosan, hogy nem egészséges!
2/10 anonim válasza:
Káros, de a cigihez képest elenyészően. Nem tartalmaz kátrányt, csak nikotint (ha dohánnyal szívja az ember) De vannak úgynevezett nikotinmentes herbál dohányok (amik rettentően sz*rok) vagy van egy úgy nevezett Shiazo ásvány. Ebben semmilyen káros anyag nincsen és nagyon jó (saját tapasztalat) Nézz utána!
3/10 anonim válasza:
Káros. A glicerintől többek között (amitől olyan nedves). Másfelől bejuttatod 2-3 cigi kátránytartalmát 1 óra alatt. Ha szarul teszed rá a szenet duplán káros.
A nikotin a legkisebb gond, az csak függőséget okoz és elég elenyésző mértékben tartalmazza a vizipipadohány.
4/10 anonim válasza:
ne foglalkozz vele szívj mindent szard le a többieket!
6/10 anonim válasza:
Cigizek, szivarozok, VP-zek, és azt kell hogy mondjam, hogy szerintem a vizipipa a legkevésbé káros.
7/10 anonim válasza:
a cigarettától jóval egézségesebb. vannak vizipipák ami rendelkezik nikotin szűrővel. én olyat szoktan szívni. ha van benne dohány akkor károsabb.. minden az aromáktől és attól függ mit teszel bele.
8/10 anonim válasza:
a vizipipa a legkárosabb, de komolyan. nincs benne semmiféle szűrő... gondolkozzatok, a víz nem szűr le semmit
9/10 anonim válasza:
utolsó, láttál már vizipapa vizet kiöntve?
10/10 anonim válasza:
12-23 20:14 : Te most ezt ugye nem mondod komolyan???! Idióta! nincsen kátrány, ami elégne, a füst nem forró, mint a ciginél, mert a víz lehűti, egyedül ami káros benne az gyakorlatilag csak a nikotin. De rászokni mégsem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!