Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen mentás vízipipa dohányt...

Milyen mentás vízipipa dohányt vegyek mixelni?

Figyelt kérdés
Valami jó mentás vizipipa dohány kéne mixelni. Ilyen mixekre gondolok: Szőlő-menta, Alma-menta, Citrom-menta, Görögdínye-menta. 200 gramm vagy nagyobb kiszerelésben kellene valami márkás pl: Nakhla MIZO!, Al-Masah, Al-Sultan stb. Mit ajánlotok?
2011. dec. 20. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
fahéjas-citromos-menta :D kedvencem, nagyon nagyon jó. kókusz-mentát próbáltam még, az se rossz. A csokismentás ugye egyben van, abból én mondjuk csak a mentát éreztem, de bepróbálnám simán otthon összekeverve, úgy biztos erőteljesebb.
2011. dec. 20. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:

fahéj-citrom-menta?:D érdekesen hangzik:D köszi, milyen arányban keverjem?:D

És nem tudsz valami jó mentát is készítő dohánymárkát aminek jó nedves, jól aprított finom mixelésre alkalmas menta dohánya van?:D

2011. dec. 20. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát citrom és fahéj az ugyanannyi szokott lenni, és picit kevesebb mentával, mert az azért mindig jóval erősebb :D

Hát én márkahűtlen vagyok, mindig másmilyen dohányunk van otthon. ha nem elég nedves, akkor bekenjük mindig vazelinnel :D:D

2011. dec. 21. 19:19
 4/4 anonim válasza:
Én neked a legjobban Al-Fakher szőló-mentát ajánlok az a legjobb.
2012. jan. 5. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!