Szerintetek a dohányzás menő?
Nem. Sőt többnek is tartom magam azért, mert nem gyújtok rá soha. A körmeim és az arcbőröm szép, a fogaim nem sárgák, nem dohány szagú a leheletem és nem leszek ideges, mert: hű elfogyott a cigim... És több pénzem is marad, amit elkölthetek másra :)
22/N
Szerintem sem menő. Én egyszer próbáltam ki, másnap reggel azt hittem, szétrobban a fejem, meg rögvest az utcára hányok. Na, nekem ennyi volt a dohányos életem, mert soha többé.
De tudod, mi a döbbenet? Hogy ennek ellenére mégis kívánom néha, pedig csak két szálat szívtam. De nem gyújtottam rá azóta sem, nem kísértem a sorsot. :)
De tök jó, mindenki szerint ciki, de ahhoz képest hány fiatal szívja már.
Szerintem inkább az a menő, ha valaki nem dohányzik.
A bagóra szánt pénzből egy csomó klassz cuccot vehetnél.
(Most nem piára és nem narkóra gondoltam.)
abszolút nem, de szerintem az a megítélés is rossz hogy haljon meg az összes cigis és legyen 10000 forint a cigi
én is dohányzom mégis ugyanolyan ember vagyok mint bárki más.
15/f
Elsőnek ment a zöld kéz!:)
Szerintem nem menő, de nem is égő. Én is dohányzom, és lesz*rom, hogy ez kinek tetszik és kinek nem. A lényeg az, hogy én szeretem. 18F
nem. miért lenne menő a hangszálrák? :/
...és mégsem tudom letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!