Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek a dohányzás menő?

Szerintetek a dohányzás menő?

Figyelt kérdés
Elsősorban fiatalokat válaszát várom.
2011. dec. 19. 18:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hülyéknél menő

"Okosaknál" nem

2011. dec. 19. 18:55
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem. Sőt többnek is tartom magam azért, mert nem gyújtok rá soha. A körmeim és az arcbőröm szép, a fogaim nem sárgák, nem dohány szagú a leheletem és nem leszek ideges, mert: hű elfogyott a cigim... És több pénzem is marad, amit elkölthetek másra :)

22/N

2011. dec. 19. 18:55
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem sem menő. Én egyszer próbáltam ki, másnap reggel azt hittem, szétrobban a fejem, meg rögvest az utcára hányok. Na, nekem ennyi volt a dohányos életem, mert soha többé.

De tudod, mi a döbbenet? Hogy ennek ellenére mégis kívánom néha, pedig csak két szálat szívtam. De nem gyújtottam rá azóta sem, nem kísértem a sorsot. :)

De tök jó, mindenki szerint ciki, de ahhoz képest hány fiatal szívja már.

2011. dec. 19. 18:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Van ember aki megértette.
2011. dec. 19. 18:58
 15/24 tetris ***** válasza:

Szerintem inkább az a menő, ha valaki nem dohányzik.

A bagóra szánt pénzből egy csomó klassz cuccot vehetnél.

(Most nem piára és nem narkóra gondoltam.)

2011. dec. 19. 19:12
 16/24 anonim ***** válasza:

abszolút nem, de szerintem az a megítélés is rossz hogy haljon meg az összes cigis és legyen 10000 forint a cigi

én is dohányzom mégis ugyanolyan ember vagyok mint bárki más.

15/f

2011. dec. 19. 19:15
 17/24 anonim ***** válasza:
nem menő.de nem is taszító számomra...izlések és pofonok.amugy tini 16alatt vagyok és dohányoztam.de akkor se volt menő, most se az...és nem is lesz;)
2011. dec. 19. 19:20
 18/24 anonim ***** válasza:

Elsőnek ment a zöld kéz!:)

Szerintem nem menő, de nem is égő. Én is dohányzom, és lesz*rom, hogy ez kinek tetszik és kinek nem. A lényeg az, hogy én szeretem. 18F

2011. dec. 19. 21:34
 19/24 anonim ***** válasza:

nem. miért lenne menő a hangszálrák? :/

...és mégsem tudom letenni.

2011. dec. 20. 18:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem menő, nem is menőségből szívom. Nem tudom, ha nem mellettetek szívom, hanem a saját telkemen, a saját kertemben, azzal nem sokat ártok nektek. Ha olyan kocsmába iszom le magam, ahol mindenki részeg, és non stop bagózik, azt se tudom hogy miért zavar titeket. Igen, ilyen roncs szar alak vagyok, borostám is van most éppenséggel, és cigi lóg a számban, mégis szoktam fürödni, takarítnai. Tudom hogy ironizált a kedves első oldal utolsó válaszolója, de ettől függetlenül szar volt. nagyon.
2011. dec. 22. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!