Marihuána jótékony hatása mindennapos fogyasztása?
Figyelt kérdés
dokik azt írják sokkal károsabb mint a cigi de mi az egészséges? cigit pl úgy forgalmazzák dobozon látható lassú halálhoz vezet valahol neten esetleg pozitiv dolgokat is irnak a füröl? mert egyre több helyen találok nagy részben hülyeségeket!2011. dec. 3. 15:18
11/18 anonim válasza:
9/10 vok én nem vok pszihés tőle szinte minden nap tépek van hogy olykor olykor pár napot ki kel hadjak mert nincs rá cesh de akor sem igazán katogok
13/18 anonim válasza:
nekem is eszembe jutott egy Péter nevezetű ismerősöm xD
14/18 anonim válasza:
azért a helyesírásod nem fejlődött tőle, az tény...amúgy meg ja, hetente-kéthetente egy cigi nem árt meg senkinek.
16/18 anonim válasza:
én is szinte minden nap tépek tény hogy lelustul az ember tőle de más kellemetlenséggel nem találkoztam és a sok hülye mindent elhisz hogy milyen káros keressetek már utána hány ember halt meg a fűtől!! mert én egyről sem tudok..
én 4 éve tépek (majdnem)napi szinten pénz függvénye és semmi bajom tőle
17/18 anonim válasza:
Ha mariskát szív az ember azzal semmi baj, mert THC van benne, ami NEM okoz függőséget, NEM lehet túladagolni, és NEM hal bele senki!!!!!!!!!! Ugyan hallottatok már THC mérgezésről, én egyébként 38 éves vagyok és már 15 éves korom óta csinálom, de még mindig itt vagyok.
18/18 anonim válasza:
Ha van rá mód teába főzd bele így semmi rákkeltő méreganyag nem jut be a szervezetedbe. Az tény hogy a marijuana füstje nagyon rákkeltő és megterheli a tüdőt, főleg ha dohánnyal is keverik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!