A cannabis fogyasztása mér törvénybe ütköző?
Mert a legtobb allam prud. Mellesleg nem latjak benne a legalis uzlet lehetoseget, mint pl itt Hollandiaban. Jomagam nem szivok, annyit szivtam anno, h mar a szagatol is rosszul vagyok, de vallom, h helyesen alkalmazva akar fajdalomcsillapito gyogyszer, akar szexualis serkento szer is lehet, sot tudat tagito hatasai miatt a szellemi tevekenysegben is segit (muveszet, feltalalas). Amugy nem rosszabb, mint egy par pohar sor. Inkabb fontos, hogy hogyan. Cigiben megletosen karos, vizipipaval egy fokkal jobb, de sutiben fogyasztva vegkepp semmi karos hatasa nincs.
Jah es azrt is torvenybe utkozo, mert politikusain 99.9%-as korrupt, sekelyes es ostoba
21:49.
igen, a könnyűdrogok legalizálása nagy biznisz. de a tiltása mégnagyobb....
Abban mi az üzlet hogy illegális?
Ha valakit megfognak fű terjesztésével vagy termesztésével, fogják és lesittelik az illetőt.Abban a 2-3évben még sitten van, az állam tartja el, tehát csak kiadása van, bevétele semmi.Legalábbis szerintem.
"a füvet nem lehet halálosan túladagolni, nem okoz jelentős másnaposságot és mégis ez az illegális nektek mi a véleményetek erről?"
Ez igaz hogy nem lehet halálossan túl adagolni de súlyos szellemi károsodást okoz. Akik szívják azok azt mondják, hogy "áá ekkora baromságot én is szívom és semmi bajom"
na igen még. A fű skizofréniát, depressiót, pánikbetegséget, klausztrofóbiát, bipolaritást, tudathasadást okoz. Már csak azért is tudom mert psihiátrián is dolgoztam és ott sok ilyennel találkoztam meg baráttal is. Harmad részről meg én kb7-8 évig szívtam és függöny(függő) voltam tőle. Akkor éreztem hogy baj van amikor leálltam vele. Rövidtávu memóra , pánikbeteg. Hát az nem túl jó szerintem hogy egy 20 on éves gyereknek rövidtávu memóriazavara van az az öregeknél jön elő. Pánikbeteg meg hogy azon aggódik hogy mikor visz el a rendör , mindenki gyanus stb és ez ha tovább ment volna akkor skizofrénia lett volna . rontja a látást , szaglást , stabilitást, mozgásmobilitációt. Szóval füvezen a fa..om egy évben elszívnék 5-6 alkalommal egy cigit a haverokkal mert szülinap van és nevetünk egy jó de max ennyire . olyankor még nem káros. de hogy minden nap toljam az agyamba mint egy hülye gyerek azt tuti nem . szóval jó hogy nem legalizálják, mivel a sok gyenge jellem egyfolytába azt szívnák és nem elég hogy ilyen buták úgy még butábbak lesznek. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!