A cannabis fogyasztása mér törvénybe ütköző?
Figyelt kérdés
Most vegyük példának az alkoholt ami sokkal rosszabb dolgokat képes kihozni az emberekből és halálosan túl is lehet adagolni nem beszélve a másnaposságról ezzel ellentétben a füvet nem lehet halálosan túladagolni, nem okoz jelentős másnaposságot és mégis ez az illegális nektek mi a véleményetek erről?2010. jún. 1. 21:28
11/15 anonim válasza:
Előző!
Hát a szókincs és kreativitás csökkenésnek én pont az ellenkezőjét figyeltem meg. Lehet, hogy a statisztika azt mondja, hogy csökken de én a VALÓSÁGBAN azt figyeltem meg, hogy épphogy nő. A memória zavar ok, az igaz, de hát az alkoholnál is így van.
12/15 anonim válasza:
Füvezz 7 éven át minden nap és megnézem a bővült szókincsed ... Az alkohol demenciát okoz nézz utána hogy mi az .
A fű is káros csak máshogy ami manipulálja az agyat annak vannak mellék hatásai de nézz utána.
14/15 anonim válasza:
14:50 es nek. Hát igen tényleg olvasd el jól.
Lehet hogy Te azt észrevételezted, ezáltal feltételezem, hogy kezdő vagy, szóval nem jó a megfigyelés,mivel az csak ideijglenes,hosszú távon viszont majd rájössz hogy olyan jó az ....... olvasd el a cikket
15/15 anonim válasza:
azért illegális mert ha a sünök elkapnak mondjuk 5 vagy több g-vel akkor elveszik tőled,és elengednek,csak azért h nekik joo legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!