Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzik de gyereket akar? A...

Dohányzik de gyereket akar? A barátnőm. Orvoshoz jár, hormonkezelést kap, hogy összejöjjön a baba. De napi egy doboz cigit simán elszív, hogy majd leteszi, ha pozitív lesz a teszt-amire nem is számít ennyi év után. MIT TEGYEK vele? Rázzam meg?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak egy hozzászólás: én soha életemben nem dohányoztam, még a füstöt se bírom, mégis hormonkezelésekre kellett járnom. Szóval a dolog nem feltétlenül ettől függ. Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy egyetértek azokkal, akik babát akarnak de a cigit mégse teszik le... Anyukám viszont dohányzott mindhárom terhessége idején, és koraszülöttek is lettünk...
2009. máj. 14. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik a pozitív eredmény, és szerintem letenni sem fogja utána. Ha most nem tudja, akkor később mitől tudná?
2017. ápr. 18. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!