Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ahogy a kérdéseket és válaszok...

Ahogy a kérdéseket és válaszokat olvasom, úgy veszem észre, mint eget rengető problémát és azt is feltételezitek az emberről, hogy "nem rendes" ha dohányzik. Tényleg ilyen óriási probléma lenne?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, miért gondolják egyesek így.
2009. máj. 8. 15:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
:)) Remélem az azért feltűnt kedves kérdező, hogy a válaszolók mindegyike, okosabb, szebb , egészségesebb mint a buta , csúnya , paraszt dohányzó ember. Ja és a legfontosabb ,hogy egyikük sem dohányzik. Tehát most olvashattad az egyik oldal véleményét , akitől sztm nem is vártál mást mint a leírtak. De azt hiszem,hogy attól ,hogy valaki dohányzik még nem számít IQ 0-nak, attól ,hogy ő ezt látatlanba kijelenti több millió emberről , már annál inkább.
2009. máj. 8. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Hát eléggé leégetik magukat az antidohányosok. elég sok butaságot olvasok itt.én dohányzok, nem sokat és azt se óvoda melett meg miközben babakocsit tolok, meg nem is az étteremben.Teljesen diszkréten elszívom a cigimet félrevonulva, nem szemetelek sose, nem köpködök. Szerintem ezzel nem uzavarok senkit, a lélekre olyan hatásai vannak a ciginek hogy nekem megér ennyit az egészségromlás, rendszeresen járok tüdőszürésre nincs bajom, letudnám tenni, de nemakarom, stresszesek a mindennapjaim.
2009. máj. 8. 18:43
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Na. Ez előző esetben elfogadható.
2009. máj. 8. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Pedig sajnos ez így van! A dohányosok maguk vívták ki az ellenszenvet. A saját testével azt csinál, amit akar, de lehetne tekintettel lenni másokra is nem? Én is dohányoztam, de nem tömött megállóban és ha nem is bújtam el, de ügyeltem arra, h senkit ne zavarjak a hülyeségemmel! Na ennyit erről! Itt kezdődik az IQ! :)
2009. máj. 8. 22:11
 15/19 anonim válasza:
57%
Csatlakoznék a 3mal előttem szólóhoz. Én is dohányzom, szinte rigolyásan kukába dobom a csikket, nem füstölök mások orra alá, mert én is utálom, ha a képembe nyomják a füstöt, és ráadásul egy doboz egy hétig elég nekem. Nem kell általánosan bunkónak, és IQhiányosnak gondolni egy embert, mert dohányzik, még ha a nagyátlag bagós annak is minősíthető.
2009. máj. 10. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Dohányosoknál az a baj, hogy nincsenek tisztában vele, mennyit árthatnak azzal maguknak, ha szívják ezt a szennyet. De ugyanígy ártanak vele a környezetnek, ha nem figyelnek oda, és minden közösségben odafigyelés nélkül rágyújtanak, és a másik arcába fújják a füstöt.

TISZTELET A KIVÉTELNEK

2009. júl. 29. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Miből gondolod,h te jobban tisztában vagy vele,h mennyit árt nekem a cigi? Hidd el a legtöbb dohányos van legalább olyan művelt a témában ,mint te. Ez egy buta sztereotípia,h a dohányos nem tudja mit okoz a dohányzás. Na de a nem dohányzó...na az mindent.
2009. júl. 29. 20:08
 18/19 anonim ***** válasza:

":)) Remélem az azért feltűnt kedves kérdező, hogy a válaszolók mindegyike, okosabb, szebb , egészségesebb mint a buta , csúnya , paraszt dohányzó ember. Ja és a legfontosabb ,hogy egyikük sem dohányzik. "

Remélem az azért feltűnt kedves kérdező, hogy a válaszolók mindegyike, okosabb, szebb , egészségesebb mint a buta , csúnya , paraszt NEM dohányzó ember. Ja és a legfontosabb ,hogy mindegyikük dohányzik.

Azért ez így egy örök vita lesz. De abban kiegyezhetünk, hogy a dohányzó emberek 99%-a foylamatosan mondja h le tudnék szokni ha akrnék, már 2 napja nem szívtam leszokóban vagyok, de az az igazság hogy döntő többségük KÉPTELEN abbahagyni, mert akaratgyengék.

És ez független attól hogy dohányosként hogy viselkednek. Lehetnek kúltúrált és kúltúrálatlan szemetelő dohányosok. De a lényeg az, hogy mind függők, és nincs meg a kellő akaratereje a többségnek hogy letegye!

2009. júl. 29. 22:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ilyen lenéző, nagyképű csicskának a homlokán nyomnám el a csikket.
2013. máj. 20. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!